Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων ο Δήμαρχος

Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού του Κέντρου Κεραμικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Ρούλα Μπογδάνου - Καλύβα.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον αρχαιότερο Σύλλογο της πόλης  για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης εκδηλώσεων πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, σημειώνοντας ότι σύντομα ο Σύλλογος Αθμονέων θα έχει τη δική του στέγη σε ειδικό χώρο εντός της Βορέειου Βιβλιοθήκης, ενώ με τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της Βιβλιοθήκης, κυρίως οι νέοι της πόλης μας θα αποκτήσουν ένα νέο σημείο συνάντησης  και πνευματικής ανάπτυξης.
Παράλληλα, ο κος Πατούλης αναφερόμενος στα έργα που υλοποιούνται στο κέντρο της πόλης, εκτός από τη βιοκλιματική ανάπλαση που βρίσκεται σε εξέλιξη, έκανε ειδική αναφορά στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων, υπογραμμίζοντας επίσης ότι σύντομα όλοι μαζί θα εγκαινιάσουμε την Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Ο κ. Πατούλης επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος  για το Δημαρχιακό αξίωμα στις προσεχείς εκλογές του Μαϊου, ώστε  το έργο να συνεχισθεί και το όραμα  το Μαρούσι να είναι πρότυπη πόλη σε όλη την Ελλάδα να γίνει πραγματικότητα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Καρλαύτης, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου