Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο «Μπουμπούκος» κλείνει & το Ι. Κ. Α. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!!!

Στις 12:00 π.μ. ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση              Διαμαρτυρίας έξω από το Ι.Κ.Α. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι. Κ. Α.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η λαομίσητη κυβέρνηση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) των εντολοδόχων του ΔΝΤ - ΕΕ - ΕΚΤ προχωράει στο ξεθεμέλιωμα της δημόσιας - δωρεάν Υγείας, αφού με πρόσφατο νόμο απολύει χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές του ΙΚΑ, διαλύει το ΙΚΑ κλείνοντας τα πολυϊατρεία του σε ολόκληρη τη χώρα, ξεπουλώντας τον εξοπλισμό τους και οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες ασφαλισμένους - συνταξιούχους που δεν έχουν πια που να απευθυνθούν για τη χορήγηση πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αφού παράλληλα φρόντισαν να κλείσουν δεκάδες νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο των «μνημονιακών» υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει έναντι της τρόικα των ξένων δανειστών.
Στο Μαρούσι με εντολή που έφτασε στο τοπικό υποκατάστημα του Ι. Κ. Α. το πρωί της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2014 ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ μετά από σαράντα χρόνια λειτουργίας και μεταφέρεται προς εκποίηση ο εξοπλισμός του. Η εντολή της κυβέρνησης και του κατάπτυστου υπουργού Υγείας (Α. Γεωργιάδη) αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο (15/16 Φεβρουαρίου).
Κανένας δεν πρέπει πια να μένει με σταυρωμένα χέρια!

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου να πάψει να στρώνει το δρόμο για το πέρασμα των πολιτικών της κυβέρνησης και στο χώρο της υγείας, όπως πρόσφατα έκανε με την ψήφιση και σύσταση του ΚΕΠ Υγείας (φιλοδοξώντας να αντικαταστήσει το ΙΚΑ Αμαρουσίου) και να υπερασπιστεί μαζί με το λαό και τους απεργούς γιατρούς τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου πρέπει να ντρέπεται που ως Πρόεδρος του Ι. Σ. Α. αποδέχεται και υλοποιεί τέτοιου είδους πολιτικές στο χώρο της υγείας.  
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις σε αγωνιστική συμπαράταξη για να αποφευχθεί το κλείσιμο του ΙΚΑ και το ξεπούλημα της περιουσίας του που ανήκει στο λαό.
Όλοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στη δημόσια και δωρεάν υγεία!
Αλληλεγγύη στην απεργία των Γιατρών του ΕΟΠΥΥ – ΙΚΑ
Κανένας γιατρός - νοσηλευτής  να μην απολυθεί!
Κανένα πολυϊατρείο - υποκατάστημα του ΙΚΑ να μην κλείσει!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

                          Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση
                                                  ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
                                                    Δ. Α. Πολυχρονιάδης
                        Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου