Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Υποσχέθηκε στον «Άγ. Αθανάσιο», έργα που θα αναβαθμίσουν τη γειτονιά του Πολυδρόσου

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού, Κοινωφελούς & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, προσκεκλημένος από την Πρ. του Δ.Σ. Βίκυ Ξενάκη.
Στο χαιρετισμό του  ο κ. Γ. Πατούλης εξήρε το κοινωνικό έργο και τη μεγάλη προσφορά τόσο του Συλλόγου, όσο και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αγαστή και ουσιαστική συνεργασία στην κοινή προσπάθεια με το Δήμο Αμαρουσίου για τη στήριξη και συμπαράσταση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.      
Αναφερόμενος ο Δήμαρχος κ.  Γιώργος Πατούλης στην υλοποίηση έργων που θα αναβαθμίσουν τη γειτονιά του Πολυδρόσου και την καθημερινότητα των κατοίκων της, υπογράμμισε μεταξύ άλλων...

τη σημαντική παρέμβαση που έχει προγραμματισθεί και αφορά στη βιοκλιματική ανάπλαση της περιοχής, με τη δημιουργία διαδρομής πεζών και ποδηλάτων, έργο που εντάχθηκε στο προϋπολογισμό της Περιφέρειας για έργα βιοκλιματικής ανάπλασης στις γειτονιές του Αμαρουσίου, έπειτα από αγώνα τριών ετών της Διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου.
Πρόσθεσε επίσης, ότι μετά τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής της, θα προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε και να δώσουμε μόνιμες και βιώσιμες λύσεις που θα εξυπηρετούν τους κατοίκους.
«Εργαζόμαστε συστηματικά με σχέδιο και πρόγραμμα, ώστε κάθε μέρα που περνά η δέσμευση μας να ξανακάνουμε το Μαρούσι ανθρώπινη πόλη να γίνεται πράξη, και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνεται ο δημότης ούτε ένα ευρώ» σημείωσε ο κος Πατούλης.            
Στην εκδήλωση παρουσία επίσης του Αντιδημάρχου Νικόλαου Πέππα, των Δημοτικών Συμβούλων Δημήτρη Καρλαύτη και Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, των Εφημέριων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, και πλήθος μελών και φίλων, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανταλλάσοντας θερμές ευχές για το νέο έτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου