Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Λ. Μαγιάκης:να διαγράψει άμεσα η κυβέρνηση τα πρόστιμα προς τους παραγωγούς!

O Υποψήφιος Δήμαρχο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό "Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι", προέβη στην εξής δήλωση για το γεγονός: 
Με αστήρικτες αιτιολογίες, κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης προέβη πριν από δύο ημέρες στην επιβολή εξοντωτικών προστίμων σε παραγωγούς που νόμιμα παρέδιδαν παραγγελίες σε συμπολίτες μας που τις είχαν προωθήσει με πρωτοβουλία της μαρουσιώτικης δομής αλληλεγγύης «Αλληλέγγυοι Δρόμοι».
Οι ενέργειες αυτές, που καθοδηγούνται από την Κυβέρνηση για την διάλυση του κινήματος «Αγορά χωρίς Μεσάζοντες», λειτουργούν αντικειμενικά υπέρ των μεγάλων μονοπωλιακών συμφερόντων που θέλουν να αποκλείσουν από την αγορά τους παραγωγούς που δεν έχουν στο χέρι.
Αδιαφορούν για τη μικρή οικονομική ανακούφιση που προσφέρεται στους συμπολίτες μας σε καιρούς κρίσης και την ανάσα επιβίωσης που παίρνουν οι μικροί παραγωγοί.
Η επίδραση της ενέργειας αυτής στην τοπική αγορά είναι αμελητέα.
Οι έμποροι δεν θίγονται ουσιαστικά... Είναι η κρίση και τα Mall που τους καταδυναστεύουν.
Καλούμε την Κυβέρνηση να διαγράψει άμεσα τα πρόστιμα προς τους παραγωγούς και τη δημοτική αρχή -που και η ίδια διοργανώνει «λαϊκές» για τους δημότες- να ενισχύσει όλες τις δομές αλληλεγγύης της πόλης χωρίς διακρίσεις, αποκλειστικότητες και διάθεση αυτοπροβολής.
Όποιος συνεισφέρει στην ανακούφιση των συμπολιτών μας παράγει κοινωνικό έργο που δεν μπορεί να ακυρώνεται για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες ή προβάλλοντας γραφειοκρατικές δικαιολογίες.
Με την ευκαιρία δηλώνω και τη συμπαράστασή μου στον διωκόμενο Δήμαρχο του Ωρωπού, Γιάννη Οικονομάκο, που αγωνίζεται για να καταργηθούν οι αυξήσεις στα διόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου