Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τι είπαν περί οχλήσεως Ψαλιδίου, Γ. Πατούλης - «Ζωοδόχος Πηγή» & στελέχη της «ΟΤΕ Academy»;

Τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της γειτονιάς του Ψαλιδίου και τους τρόπους αντιμετώπισης της επιβάρυνσης που δέχεται η περιοχή από την κυκλοφορία των οχημάτων εξέτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» και στελέχη της ΟΤΕAcademy, παρουσία του Αντιδημάρχου κου Νικόλαου Πέππα και υπηρεσιακών παραγόντων της Νομικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας.
Στη διάρκεια της συζήτησης ετέθη το ζήτημα της όχλησης των κατοίκων εξαιτίας της μεγάλης επισκεψιμότητας που δέχεται η περιοχή, λόγω της χρήσης των εγκαταστάσεων του ΟΤΕAcademy από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Στην τοποθέτησή του ο κος Πατούλης υπογράμμισε ότι εφόσον εξετασθεί και λειτουργεί νόμιμα στις χρήσεις των εγκαταστάσεων της η ΟΤΕAcademy, θα αναζητηθούν λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής!!!
 Σε επόμενη συνάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα θα συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα, προκειμένου να δοθούν μόνιμες λύσεις για τους κατοίκους του Ψαλιδίου.
Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΤΕAcademy κος Δημήτρης Λώλης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κος Δημήτρης Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου