Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

"Κλειστός" σήμερα & αύριο ο Δήμος Αμαρουσίου

Σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας του την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου με απόφαση της Διοίκησης σε υλοποίηση της απόφασης του Έκτακτου Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στους Ο.Τ.Α μετά τις περικοπές στους ήδη μειωμένους πόρους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων:
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αιρετών στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. και πορεία διαμαρτυρίας. Ακολούθως, αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Την Πέμπτη σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών της Βουλής στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε θα ενημερώσει τους βουλευτές για τα κρίσιμα οικονομικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης.

Η Κ.Ε.Δ.Ε έχει βάλει ως «κόκκινη» γραμμή την καταβολή στους Δήμους 2,7 δισ. ευρώ. Σε περίπτωση που δεν δοθούν τα χρήματα που οφείλονται στους Δήμους τότε η τοπική αυτοδιοίκηση θα οδηγηθεί σε στάση πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου