Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Φαρμακεία διά πάσαν νόσον του ... Μνημονίου!

Αυτό, αυτό είναι σωστό, φάρμακα, τετράδια, μολύβια & στιλό,
           από Αλαφούζο, Λάτση, Πατούλη & Βγενό!!!
Δεν σταματά να μας εκπλήσει θετικά ο ΑΝΤΙμνημονιακός δήμαρχός μας Γιώργος Πατούλης.
Αφού τα είπε ένα χεράκι πριν από ένα τρίμηνο στην "Κομαντατούρ" των τροϊκανών δυνάμεων κατοχής στη χώρα μας(γνωστή από τα ΜΜΕ ως "Task Force"), κατόπιν για να θολώσει τα νερά πήγε στο Βερολίνο και υπέγραψε ως πρόεδρος του ΙΣΑ, την πράξη αδελφοποίησης των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Βερολίνου.
Μετά για να την "ΜΠΕΙ" στην Γερμανική κυβέρνηση, κάνοντας μία επιτόπια ντρίμπλα στον ανεξερεύνητο ΕΑΥΤΟ Του, πέταξε το τόπι (ως καλός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που είναι) στο ΙΣΡΑΗΛ, με το οποίο άνοιξε "παρτίδες",  για την ανάπτυξη δράσεων(λέει) σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης Υγείας!
 Η "αντιμνημονιακή" του δράση δεν του έφραξε το δρόμο να πάει λίγες ημέρες αργότερα στην Γερμανική Πρεσβεία για να συναντήσει εκεί τον εντεταλμένο της καγκελαρίου Μέρκελ για την ΕλληνοΓερμανική Συνέλευση, Υφυπουργό Εργασίας Χανς Γιοχάιμ Φούχτελ.
Θα αναρωτηθείτε ποια είναι αυτή η δράση; Είστε(λίαν επιεικώς) κακόπιστοι!
1η και σημαντικότερη, η δημιουργία του Ιατρείου "ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ" Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο έβαλε σκοπό, αμετι-μωχαμέτι να ξεσφίξει τη θηλιά του μνημονίου(που καταργεί τη δημόσια Παιδεία & Υγεία) από το λαό και τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους που δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη.
Σε αγαστή δε συνεργασία με άλλες αντιστεκόμενες στην κατοχή δυνάμεις(Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το συγκρότημα Αλαφούζου, την Τράπεζα του Λαού "Eurobank"), δίνει τον υπέρτατο ΑΓΩΝα του, για τη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων αλλά και σχολικών ειδών αποδεικνύοντας εμπράκτως το  σύνθημα που "ΣΚΑΪ" το ΜΝΗΜΟΝΙΟ: ΝΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Η προσπάθειά του να κάνει θρύψαλα το κρυσταλλινο μνημόνιο, είναι εργώδης και αμείωτη...
Στο "Μαραθώνα" αυτό που κάνει(όπως έλεγε και ο G.A.P), κατόρθωσε να βγάλει στην ΑΝΤΙσταση, και αυτον ακόμα τον κ. Βγενόπουλο(του ΟΜΙΛΟΥ ΥΓΕΙΑ)!
Συγκεκριμένα εξασφάλισε ευγενική προσφορά από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ 62 φαρμακείων πρώτων βοηθειών, πλήρη και οργανωμένα, για τις ανάγκες των μαθητών των σχολείων της πόλης μας.
  Η παράδοση των φαρμακείων θα γίνει αύριο Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αναφέρει έμπλεο χαράς τα εξής:
"Χάρη στη σημαντική αυτή χορηγία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα σχολεία του Δήμου όλων των βαθμίδων θα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα φαρμακεία για την άμεση αντιμετώπιση μικροατυχημάτων και εκτάκτων περιστατικών Υγείας.
Ο Δήμος Αμαρουσίου, εστιάζοντας στην ασφάλεια των μαθητών κατά τις ώρες εκπαίδευσής τους, με την παράδοση των φαρμακείων πρώτων βοηθειών εγκαινιάζει μία σειρά από δράσεις πρόληψης της Υγείας για τη μαθητική κοινότητα. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η επικείμενη πρωτοβουλία του Δήμου για πραγματοποίηση μαθημάτων πρώτων βοηθειών σε όλα τα σχολεία της πόλης από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους διασώστες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου