Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Μαρούσι η 1η ιδιωτική Πολυτεχνική Σχολή

            Τζανίκο γερά, ο Πατούλης σε ... προσπερνά!
Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, χιλίων και πλέον ατόμων, μεταξύ των οποίων υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες, άνθρωποι του πνεύματος, της τέχνης και του πολιτισμού, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο Μαρούσι εγκαινίασε το νέο campus και την πρώτη ιδιωτική Πολυτεχνική Σχολή στην Ελλάδα.
Οι νέες πτέρυγες της Πολυτεχνικής Σχολής θα λειτουργήσουνι από το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 για τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Παράλληλα με το νέο campus, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της πρώτης ιδιωτικής Πανεπιστημιακής Σχολής Κινηματογράφου, Θεάτρου και Τηλεόρασης με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.
Επέκταση της συνεργασίας Δήμου Αμαρουσίου - Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης στο χαιρετισμό του, αναφερόμενος στη νέα πρωτοβουλία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών, σημείωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου αγκαλιάζει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα πολύ περισσότερο μάλλον όταν αφορά στον τομέα της εκπαίδευσης, και ευχήθηκε η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί με τον Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Δήμου, να συνεχιστεί και στο μέλλον.
Ο κ. Πατούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, αλλά και προς τους καθηγητές και φοιτητές του Κολλεγίου για τα προγράμματα λογοθεραπείας που πραγματοποίησαν για τους ενήλικες κατοίκους, τα παιδιά των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών αλλά και για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Αμαρουσίου.
Κλείνοντας ο κ. Δήμαρχος  εξήγγειλε την επέκταση της συνεργασίας του Δήμου με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και σε άλλους τομείς όπως μέσα από το πρόγραμμα για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας που προωθείται, μία πρωτοβουλία για την οποία πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.
Την εκδήλωση, κατά την οποία απενεμήθη τιμητική πλακέτα στον διεθνούς φήμης ακαδημαϊκό Δημήτρη Νανόπουλο, για τη συμμετοχή του στο πείραμα CERΝ και προσεφέρθη  (από τον Πρ. του Μητροπολιτικού Κολλεγίου) μία υποτροφία τετραετούς φοίτησης στο Σύλλογο «Ελπίδα» (Μαριάννα Βαρδινογιάννη), παρουσίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικόλαου(Ραδιο Real FM), που επίσης, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Δήμο Αμαρουσίου.


                                  Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών
               www.amc.edu.gr
Σωρού 74, ΤΚ  151 25 Μαρούσι
Τ. 210 6199891, F. 210 6199320

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου