Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Κοινό μέτωπο διοίκησης - σωματείων εργαζομένων

Σε κοινό μέτωπο συνεργασίας συμφώνησαν σωματεία εργαζομένων και η διοίκηση του δήμου Αμαρουσίου, στη συνάντησή τους με το δήμαρχο Γ. Πατούλη. Στη συνάντησή με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων και το Σωματείο Εργατοτεχνικού Προσωπικού του δήμου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις νέες καταστάσεις που δημιουργεί ο «Καλλικράτης» για την τοπική αυτοδιοίκηση και τους εργαζομένους της.
Οι δύο πλευρές, διοίκηση και σωματεία, συμφώνησαν ενωμένοι να συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των υπαλλήλων του δήμου.
Οι πρόεδροι των δυο σωματείων, Νικόλαος Καλλιμάνης και Ευάγγελος Καγιάς εξέφρασαν την πρόθεση από κοινού με τη διοίκηση και μέσα σε πνεύμα συνεργασίας να προωθήσουν τα ζητήματα των εργαζομένων και να υπερασπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τους.
Ο Γ. Πατούλης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι όποιες οξύτητες και προστριβές ανάμεσα στα δύο σωματεία ανήκουν πλέον στο παρελθόν καθώς, όπως σημείωσε «μέσα από την εργασιακή ενότητα και μόνο μπορούν να γίνουν θετικά βήματα και να προκύψουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους εργαζομένους και την πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου