Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Κυριακή 10 Ιουλίου το 1ο πότισμα του Σ.Π.Α.Π

Αναβάλλεται για την Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 το πρώτο πότισμα του Σ.Π.Α.Π στις πρόσφατα αναδασωμένες περιοχές «Ιταλικά Οχυρά» και «Γενικό Νοσοκομείο Παίδων» στην Πεντέλη
Το προγραμματισμένο για την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 πότισμα που θα πραγματοποιούσε ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναβάλλεται λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.
Το νέο ραντεβού των εθελοντών του Σ.Π.Α.Π στις πρόσφατα αναδασωμένες περιοχές στην Πεντέλη, και συγκεκριμένα στις θέσεις «Ιταλικά Οχυρά» και «Γενικό Νοσοκομείο Παίδων», μεταφέρεται με απόφαση του Προέδρου του Συνδέσμου Γιώργου Πατούλη, και κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων, για την Κυριακή 10 Ιουλίου.
Η ποσότητα του νερού που συγκεντρώθηκε από τις βροχοπτώσεις του τριημέρου αλλά και κατά τη σημερινή, ημέρα Τρίτη 14 Ιουνίου, κρίθηκε επαρκής για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη των δενδρυλλίων το προσεχές διάστημα.
Ως εκ τούτου το πρώτο εθελοντικό πότισμα στις αναδασωμένες περιοχές, και κατόπιν επανεκτίμησης των καιρικών συνθηκών, έχει οριστεί για τη δεύτερη Κυριακή του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου