Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Στο Μαρούσι ο οικονομικότερος Θερινός κινηματογράφος !

Το αγαπημένο θερινό στέκι των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, ο  δημοτικός κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» που αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, θα συντροφεύει και αυτό το καλοκαίρι τους φίλους της 7ης Τέχνης με ταινίες δράσης, γέλιου, συγκίνησης α' προβολής, αλλά και παλαιότερες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ταινίες σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.
Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τη βραδιά εγκαινίων για το 2011 τον θερινό κινηματογράφο, όπου προβλήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η μεταγλωττισμένη παιδική ταινία "Rio". Περιχαρής δε από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ο κ. Πατούλης δήλωσε: "...Χαίρομαι που οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής κατά τα προηγούμενα έτη έχουν καταστήσει το «Μίμης Φωτόπουλος» πόλο έλξης για ακόμα περισσότερους φίλους της έβδομης τέχνης. Συνεπείς στην πολιτική της κοινωνικής προσφοράς προς τους δημότες μας, ο κινηματογράφος της πόλης θα συνεχίσει να προβάλλει έργα που απηχούν τα ενδιαφέροντα των κατοίκων όλων των ηλικιών, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να αποδράσουν ευχάριστα από την καθημερινότητα... ».
Ο δημοτικός κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» προσφέρει μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας, προσιτή σε όλους, καθώς το εισιτήριο του κινηματογράφου διατηρείται για 5η συνεχή χρονιά στα ίδια επίπεδα, αποτελώντας τον οικονομικότερο θερινό κινηματογράφο σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής.Η είσοδος για τους ενήλικες είναι 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά και τους φοιτητές είναι 3 ευρώ.
Το πρόγραμμα των προβολών συνεχίζεται την Παρασκευή 17 Ιουνίου έως Κυριακή 19 Ιουνίου
 στις 9 μ.μ. και 11 μ.μ. θα προβάλλεται η ταινία "Hangover".
Ο Θερινός δημοτικός κινηματογράφος Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 42
 (δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ).
 Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 61 98 890.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου