Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ρ. Χαλιώτη: "Μακριά ο ΟΚΑΝΑ από το ΚΑΤ"

«Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε συγκεκριμένες θέσεις - προτάσεις για το θέμα εγκατάστασης του ΟΚΑΝΑ. Η πρόταση μου λοιπόν είναι ότι μπορούν οι μονάδες του ΟΚΑΝΑ να μεταφερθούν και να εγκατασταθούν π.χ. στο νοσοκομείο Θριάσιο το οποίο δεν είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή διότι όπως όλοι γνωρίζουμε όπου πάει ο ΟΚΑΝΑ μεταφέρονται και οι έμποροι ναρκωτικών αλλά και τα βαποράκια δυστυχώς.
Επίσης εκεί υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις που δημιουργούν την προϋπόθεση να εγκατασταθούν μονάδες απεξάρτησης. Επίσης εκεί μπορεί να υπάρξει ιατρική υποστήριξη λόγω του Νοσοκομείο.
Όλη αυτή η προσπάθεια δεν δεικνύει ρατσισμό από μέρους μας για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι είναι με την ευρύτερη έννοια όχι απλά ασθενείς αλλά βαριά ασθενείς.
Ασφαλώς εκτός από το Θριάσιο υπάρχουν και άλλες νοσοκομειακές μονάδες όπως Δαφνί – Δρομοκαΐτειο κ.λ.π. οι οποίες λόγω της ιδιότητας τους μπορούν να υποστηρίξουν κτιριακά και ιατρικά αυτούς τους ασθενείς.
Επιπλέον θέλω να ανακοινώσω λόγω της διττής μου ιδιότητας ως Δημοτικού Συμβούλου αλλά και ως Προέδρου του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου Αμαρουσίου την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Μακριά ο ΟΚΑΝΑ από το Μαρούσι».
Θεωρώ ότι για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και για τους λόγους που ανέφεραν  συνάδελφοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων πρέπει να παραμείνει μακριά ο ΟΚΑΝΑ από το Μαρούσι. Μακριά ο ΟΚΑΝΑ από το ΚΑΤ.
Δεν είναι δυνατόν να εγκατασταθεί ο ΟΚΑΝΑ σε νοσοκομείο αποκατάστασης βαριά τραυματισμένων ασθενών τις περισσότερες φορές με ανοιχτά τραύματα! Και μάλιστα μέσα στον αστικό ιστό. Ασφαλώς ΟΧΙ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου