Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αναμένεται χαμός... στους Παιδικούς Σταθμούς!

Ό,τι «αλχημεία» μπορεί να υπάρξει, αναμένεται να επιστρατεύσουν οι διοικούντες τον Δήμο Αμαρουσίου προκειμένου να περιοριστεί το χάος που προβλέπεται να δημιουργηθεί τους επόμενους μήνες στους Παιδικούς Σταθμούς. Τα πολύ ενδιαφέρονται στοιχεία που έδωσε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Νίκος Κάββαλος, στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας "ΑΜΑΡΥΣΙΑ", προοιωνίζουν ένα «καυτό» καλοκαίρι και έναν Σεπτέμβριο γεμάτο ένταση, λόγω των αναπόφευκτα αυξημένων αιτήσεων γονέων, σε σχέση με τις περικοπές προσωπικού που θα μειώσουν και τις συνολικέςθέσεις των παιδιών.
Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ν. Κάββαλος, υπό τη «σκέπη» του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, θα επιστρατεύσει όλη την αυτοδιοικητική του πείρα για να μειώσει τους κραδασμούς, αλλά η κοινωνική πίεση που αναμένεται, θα δοκιμάσει στο έπακρο τα αντανακλαστικά ενός Δήμου που, στο μεταξύ, έχει πολλά φλέγοντα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς και σε περίοδο που τελειώνουν οι εγγραφές μιας και ήδη έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις σε όλους τους δημοτικούς σταθμούς, υπάρχει η είδηση ότι από Σεπτέμβρη 4 παιδικοί σταθμοί του Δήμου δεν θα ξανανοίξουν!!! Φυσικά ο κ. Κώστας Αντωνόπουλος ως πρόεδρος των παιδικών σταθμών επί σειρά ετών δεν εμφανίζεται να απαντήσει επί του θέματος, ακόμα και στους ίδιους τους υπαλλήλους που τον αναζητάνε, πόσο μάλλον σε απλούς... γονείς.
Όπως και να έχει το θέμα είναι πολύ σοβαρό να μείνουν κυριολεκτικά ξεκρέμαστοι τόσοι γονείς οι όποιοι βλέπουν ότι από Σεπτέμβρη θα πρέπει να ψάξουν να βρουν σπόνσορα στα οικονομικά τους προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο κόστος ενός ιδιωτικού παιδικού σταθμού (ενδεικτικό κόστος 400-500 ευρώ το μήνα) μιας και ακόμα μια φορά η "εμπιστοσύνη" προς τον δήμο φάνηκε ότι ήταν απάτη. Εμείς μέχρι τώρα έχουμε κάνει εκατοντάδες ερωτήσεις και ποτέ δεν πηραμε απάντηση ...
Δεν περιμένουν κάτι διαφορετικό... Εκτός ίσως από το κίνημα των αγανακτισμένων! Πρέπει να ξεφυτρώσει κάποιο κίνημα αγανακτισμένων απο την κοροϊδία που δεχόμαστε τόσα χρόνια από την διοίκηση του Δήμου. Ευτυχώς που στο ΟΑΚΑ ο δήμαρχος είπε οτι είναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ, ειδικα σε θεματα που αφορουν μικρα παιδια

"Γραφείο Τυπου" Μaroussi-guide

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου