Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΠ Αμαρουσίου: Από τον Γ. Πατούλη η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών

Ο Γ’ κύκλος του ΑΛΠ Αμαρουσίου θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Νέο Έτος.  
Τα πιστοποιητικά σπουδών απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Β’ κύκλο μαθημάτων, του Τμήματος Θετικής Ψυχολογίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018. 
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή του για την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα προγράμματα της «Δια Βίου Μάθησης».
«Η αθρόα συμμετοχή σας αποτελεί δικαίωση για εμάς, που αναλάβαμε την πρωτοβουλία λειτουργίας στο Μαρούσι Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου. Είμαι σίγουρος ότι ή έγκυρη επιστημονική γνώση που προσφέρει το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο γίνεται οδηγός για την προσωπική ανάπτυξη του καθενός και της καθεμιάς και εργαλείο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.


Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την Πρόεδρο του ΑΛΠ κα Ελένη Βουγιούκαλου για την πολύτιμη προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, την υπεύθυνη του Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου κα Χριστίνα Γαλανοπούλου για την άρτια οργάνωση των μαθημάτων και να σας συγχαρώ από καρδιάς για την επιτυχή ολοκλήρωση και αυτού του κύκλου σπουδών.»   
Ο Γ’ κύκλος του ΑΛΠ Αμαρουσίου θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Νέο Έτος.                          
                                      €  ●► « » ▲▼◄  $  €  $  ◄ ▼▲ « »  ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου