Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Κοινωνικο Φροντιστήριο:Για 13η χρονιά το πρόγραμμα «Δωρεάν & μειωμένου κόστους φοίτηση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών & μέσης εκπαίδευσης»

Θερμές ευχαριστίες της Δήμου Αμαρουσίου προς τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα δωρεάν και μειωμένου κόστους φοίτηση και την προσφορά τους σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της πόλης 
Η ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής υποστήριξης και αλληλεγγύης  για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποτελεί υψηλή προτεραιότητα του Δήμου Αμαρουσίου και ιδιαίτερα του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, στη σημερινή εποχή της ύφεσης που διανύει η κοινωνία μας, τις επιπτώσεις της οποίας ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας βιώνουν.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, υλοποίησε, για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα «Δωρεάν και μειωμένου κόστους φοίτηση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης», με τη συνδρομή των φροντιστηρίων της πόλης, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, να καλύψουν μέρος των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών τους.

Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του  Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, κ. Πέτρος Κόνιαρης, εκφράζουν  τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων του Αμαρουσίου, καθώς, με την προσφορά και τη στήριξή τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών, σε ένα πλαίσιο προαγωγής ίσων ευκαιριών για όλους τους συμπολίτες μας.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ
Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης :
ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΛΦΑ, ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΠΗΓΑΣΟΣ
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών :
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ, ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΝΤΙΝΑ, ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΙΡΗΣ-ΡΕΪΣΗΣ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΡΟΥΜΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΤΑΡΑΛΑ ΕΛΕΝΗ, LEXINET, ΠΑΣΤΡΑΣ.
                                       €   ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄ « » ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου