Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΣΕΠΕ Αμαρουσίου:Αναβολή συνεδρίασης συλλόγων διδασκόντων για επιλογή υποδιευθυντών


Ύστερα από οχλήσεις αναπληρωτών - μελών του σωματείου μας αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής υποδιευθυντών και τις προσπάθειες αποκλεισμού τους από τις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων και ύστερα από διευκρινήσεις που δόθηκαν από τη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας και από Δ/ντές Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας αναφορικά με τη μη ύπαρξη κανενός είδους ανυπόγραφης έγγραφης οδηγίας από την πλευρά της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας σύμφωνα με την οποία δίδεται οδηγία οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να προσφέρουν εκπαιδευτικό έργο στο ολοήμερο 
(αντί των μονίμων συναδέλφων τους) και να μη συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων με θέμα την επιλογή υποδιευθυντών, εφόσον δεν στάλθηκε κανένα τέτοιο έγγραφο όπως μας διαβεβαίωσαν,  ανακαλούμε την με αρ. πρ. 194/2 – 11 – 2018 καταγγελία του Σ.Ε.Π.Ε. Αμαρουσίου για το θέμα αυτό.
Καλούμε τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου μας στα Δημοτικά σχολεία των οποίων θα διενεργηθούν συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων με θέμα την επιλογή υποδιευθυντών να λειτουργήσουν με βάση την απόφαση του Δ. Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Αμαρουσίου με θέμα: 
««Σχετικά με την επιλογή υποδιευθυντών/τριων στα 6/θέσια έως 9/θέσια Δημοτικά Σχολεία (σχολεία όπου φοιτούν περισσότεροι από 120 μαθητές/μαθήτριες) και στα 12/θέσια Δημοτικά Σχολεία (2ος Υποδιευθυντής/-ντρια) με μαθητικό πληθυσμό άνω των 270 μαθητών/μαθητριών» και αρ.πρ.191/29 – 10 – 2018 και όλοι μαζί (μόνιμοι & αναπληρωτές) να συνεδριάσουν και να λάβουν αποφάσεις.

Με βάση οχλήσεις που δεχτήκαμε από συναδέλφους μέλη του συλλόγου μας και  ύστερα από εισηγήσεις μελών του Δ. Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Αμαρουσίου (παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε.) 

αναφορικά με το θέμα των προγραμματισμένων για τις 6 – 11 – 2018 συνεδριάσεων των συλλόγων διδασκόντων των Δημοτικών Σχολείων (6θεσίων έως 9θεσίων & 12θεσίων με πληθυσμό μαθητών άνω των 270) με θέμα την κατάθεση πρότασης επιλογής υποδιευθυντών, εξαιτίας της διενέργειας των εκλογών αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών στις 7 – 11 – 2018 και της απουσίας αρκετών συναδέλφων με συνδικαλιστικές άδειες από τα σχολεία τους λόγω των εκλογών, παρακαλούμε να εξετάσετε το αίτημα για μεταφορά των συγκεκριμένων συνεδριάσεων αμέσως μετά τη διενέργεια των εκλογών αιρετών της 7 – 11 – 2018.
Η πλέον ενδεδειγμένη ημερομηνία για τη διενέργεια συνεδρίασης των συλλόγων διδασκόντων (και μάλιστα χωρίς την πίεση της παρουσίας μαθητών/μαθητριών στο σχολείο λόγω της λειτουργίας του ολοήμερου) είναι η 16 – 11 – 2018.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.
                                          € « » ●► ◄► ▲▼◄   $  €  $  ●▲▼ ◄►●► « »  €
ΠΗΓΗ://www.alfavita.gr/ekpaideysi/272523_anaboli-synedriasis-syllogon-didaskonton-gia-epilogi-ypodieythynton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου