Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Στις 7:00 μ.μ. η Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Η συντονιστική επιτροπή της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» καλεί τα μέλη, υποστηρικτές και φίλους της σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους  τους πολίτες του Αμαρουσίου. 
Σε όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, ριζοσπαστικές δυνάμεις της πόλης, παρατάξεις, συλλογικούς φορείς και ενεργούς πολίτες.
Καλούμε όλους και όλες που βρεθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες για να μη χαθούν οι δημόσιοι και ελεύθεροι χώροι, να μην εγκατασταθούν νέες υπερτοπικές χρήσεις στην πόλη, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στις γειτονιές και τα σχολεία, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την υπονόμευση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου. 
Για να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι του Δήμου μόνιμη και σταθερή εργασία.
Καλούμε όλους και όλες που αγωνιστήκαμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και τις επιπτώσεις τους πάνω στην Ανεξαρτησία της πατρίδας μας, την Αυτοδιοίκηση και τον Ελληνικό Λαό.
Στη συνέλευση θα συζητηθεί και εγκριθεί η επικαιροποιημένη Διακήρυξη της παράταξης και θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή της στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.
                                            «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ»
                                                                «giatomarousi@gmail.com»
                                                                     € « » $  ●▲▼◄► $

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου