Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Στις 3:30 μ.μ. η 31η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΔΕΚΑ ΠΕNΤE(15) θέματα περιλαμβάνει η 31η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
«Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Κοινωνικής Πρόνοιας», συνολικού προϋπολογισμού 2.020.200, 46 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
● ►Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου
2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
«Αποκατάσταση και ενίσχυση διατηρητέου διώροφου κτιρίου της Α.Σ.Κ.Τ.», συνολικού προϋπολογισμού 1.599.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης
3. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου τροποποίησης – παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την υλοποίηση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: 
«Εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στο Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού (Θεόδωρος Πούτος).
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
«Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα και επέκταση δικτύου ύδρευσης Σαρωνίδας (Γ΄ φάση)» «Ανέγερση πολιτιστικού κέντρου Ποντίων» Δήμου Λαυρεωτικής, συνολικού
προϋπολογισμού 799.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου
6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού, για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Δ.Δ. Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού».
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου
7. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής
σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού, για την
κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου ΠΑΟ
Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού».
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου
8. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο:
«Εργασίες συντήρησης & βελτίωσης των εγκαταστάσεων στο δίκτυο ύδρευσης Σατερλί - Κανάκια του Δήμου Σαλαμίνας, συνολικού προϋπολογισμού 29.923,44 €
(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) .
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος
9. Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης επί της Επαρχιακής Οδού (Ε.Ο. 23) Καλύβια - Ανάβυσσος στο τμήμα που φέρει την ονομασία οδός Αθηνών στην διασταύρωσή της με την οδό Α. Παπά, στα πλαίσια της χορήγησης άδειας εκσκαφής.
● ►Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά
10. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή του δημοσίου έργου: «Κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας τμήματος του ρέματος Ξερέα Δήμου Κρωπίας Αττικής.
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου
11. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) εργοστασίου παραγωγής φαρμακευτικών & ιατροτεχνολογικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής της εταιρείας «ΑΔΗΦΑΡΜ ΜΕΠΕ» που θα εγκαταστασθεί σε βιομηχανικό κτίριο σε γήπεδο που βρίσκεται στην θέση ‘Τσούμπα’ της Δ.Ε. Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού Αττικής.
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
12. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) εννέα (9) εγκατεστημένων ραδιοεντοπιστών (Radar) που βρίσκονται στο νομό Αττικής και στους Δήμους Ρόδου, Καρπάθου και Λευκάδας.
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
13. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων, κατόπιν αλλαγής κατηγορίας, της υφιστάμενης δραστηριότητας: «Εργοστάσιο κατασκευής μεταλλικών διακοσμητικών εξαρτημάτων για υποδήματα – ενδύματα και δερμάτινα είδη» της εταιρείας PASSIONFASHION I.K.E., που λειτουργεί στην οδό Ολύμπου 1-3 & Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο.
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
14. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα διαλυτηρίου ΟΤΚΖ κατηγορίας Μ1 & Ν1 και λοιπών οχημάτων και αποθήκευσης, διαλογής και επεξεργασίας μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων της εταιρείας RECYCLING CARS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., επί της Λεωφ. ΝΑΤΟ στη θέση ‘Σπιθάρι’ του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής.
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
15. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη
δραστηριότητα διαλογής, αποθήκευσης & επεξεργασίας μη επικινδύνων μεταλλικών
& μη μεταλλικών αποβλήτων, αποθήκευσης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού
εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), αποθήκευσης αποβλήτων συσσωρευτών Pb-οξέως & Ni-Cd, με
ιδιωτικό πρατήριο ανεφοδιασμού οχημάτων με υγρά καύσιμα & χώρο μικροσυντηρήσεων κινητού εξοπλισμού, της εταιρείας ΑΚ GROUP ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο.Ε., στη θέση ‘Μεσαία Γέφυρα’ του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Π.Ε. Δυτικής Αττικής.
● ►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος

                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                     ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                            ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ
                                                           ●   ♦   ■  € « » ▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου