ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ,
ΑΙΘΟΥΣΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΥΡΓΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ
182, ΚΗΦΙΣΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
3.30 μ.μ: Εγγραφές (θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους
έχουν κάνει προεγγραφή στο e mail ige.enallaktikes@gmail.com)
3.45 μ.μ: Σαρχόσογλου Αναστασία, Γεωπόνος MSc,
Οι
εναλλακτικές καλλιέργειες ως διέξοδος από την οικονομική κρίση
4.00 μ.μ: Γεωργόπουλος Θεοφάνης, Καθηγητής Εφαρμογών,
τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καινοτομίες στα παραδοσιακά τρόφιμα
φυτικής προέλευσης
4.30 μ.μ: Λαζαρίδου Έφη, Σύμβουλος στρατηγικής
branding & marketing, Επωνυμία και αφήγηση:
τα συστατικά της επιτυχημένης επικοινωνίας για τα αγροτικά προϊόντα
5.00 μ.μ: Ντούλιας Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης φυτωρίου κρανιάς στην Κυψέλη Ημαθίας,
τα συστατικά της επιτυχημένης επικοινωνίας για τα αγροτικά προϊόντα
5.00 μ.μ: Ντούλιας Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης φυτωρίου κρανιάς στην Κυψέλη Ημαθίας,
Η κρανιά και η καλλιέργειά της
5.30 μ.μ:Σταμάτης Χρήστος, διευθύνων σύμβουλος
αγροτικού συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς,
Ο αγροτικός συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς
6.00 μ.μ: Παπαντωνίου Τρύφωνας, Γεωπόνος MSc,
Συνεργάτης εταιρείας συμβούλων Protypon, Πηγές χρηματοδότησης στον αγροτικό
τομέα
6.30 μ.μ: Σαρχόσογλου Αναστασία, Γεωπόνος MSc,
Καθορισμός των όρων και των απαιτήσεων παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής
παρασκευής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου