Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Η αποθέωση της δουλοπρέπειας !!!


Για να μην αδικήσω τώρα τον υπουργό, κρίνοντας τον μόνο εγώ, τα καταστροφικά αποτελέσματα της συμφωνίας του φαίνονται από ένα πρόσφατο άρθρο της βρετανικής «Telegraph», ο συντάκτης του οποίου γράφει πως ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας αλλά Μακεδόνας και πρόγονος των Σκοπιανών, ενώ τον 4ο π.Χ. αιώνα δεν υπήρχε η ίδια η Ελλάδα! . 
Εκτός αυτού από τα λόγια ενός γερμανού ευρωβουλευτής που είπε σε συνέντευξη του στην τηλεόραση των Σκοπίων πως έκανε λάθος που τους αποκάλεσε Βόρειο - Μακεδόνες και όχι Μακεδόνες, λόγω έλλειψης γνώσης εκ μέρους του για τους πολίτες της Μακεδονίας! 
Επίσης πως στο υπόλοιπο της ζωής του θα ξέρει ότι αυτοί είναι οι Μακεδόνες. 
Όχι νότιοι, ανατολικοί ή δυτικοί Μακεδόνες, αλλά Μακεδόνες!
Εάν τώρα όλα αυτά είναι απλά πολιτικά λάθη και όχι η αποθέωση της δουλοπρέπειας και του ενδοτισμού εκ μέρους της κυβέρνησης, δεν το γνωρίζω. 
Αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως δεν πρέπει να περάσει σε καμία περίπτωση η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, όσο και αν κοστίσει. 
Πόσο μάλλον όταν αμέσως μετά θα ακολουθούσαν πολλές άλλες παραχωρήσεις και ο τελικός διαμελισμός της Ελλάδας, σύμφωνα με τα σχέδια των Γερμανών που θέλουν επί τέλους να εκπληρώσουν το όνειρο του Χίτλερ: 

την πρόσβαση τους στα ενεργειακά αποθέματα, τα οποία θα τους εξασφάλιζαν την ανάδειξη τους σε μία παγκόσμια δύναμη.
Κλείνοντας, είμαι σίγουρη πως εάν κλιμακωθούν οι λαϊκές αντιδράσεις, ο υπουργός εξωτερικών θα έχει την ίδια τύχη με τον υπουργό οικονομικών του 2015 που επίσης αρνούμαι να γράψω το όνομα του, για τους ίδιους λόγους. 
                                                                
                                                                           της Σερένας Νομικού
                                                                           ●►€ $   « » ▲▼◄►
                                                                      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
                 ΠΗΓΗ://analyst.gr/2018/07/03/i-apotheosi-tiw-douloprepias/#.WztLHknEKMc.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου