Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Γ. Πατούλης:«Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς» κ. Σκουρλέτη!

Ξεπουλούν την Πατρίδα, διαλύουν το Κράτος & την Τ.Α, 
για μερικούς μήνες παραπάνω στην εξουσία!!!
Τα όσα απαξιωτικά για την Αυτοδιοίκηση ανέφερε σε συνέντευξή  του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτης, αναδεικνύουν το πολιτικό ήθος του.
Ο κ. Σκουρλέτης δεν αξίζει να είναι Υπουργός της Αυτοδιοίκησης, αφού χρησιμοποιεί διαρκώς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πολιτικό προσωπικό του οποίου προΐσταται. 
Αποτελεί συνηθισμένη πλέον πρακτική του να συκοφαντεί και να απαξιώνει όλους όσους διαφωνούν μαζί του, ιδιαίτερα την ΚΕΔΕ.
Η εύκολη λύση θα ήταν να του επιστρέψω τις ύβρεις. 
Δεν θα το κάνω, από σεβασμό στο θεσμό που υπηρετούμε.
Κατεστημένο δεν είναι η ΚΕΔΕ, η οποία εκφράζει στο σύνολό της, πάνω από κόμματα και παρατάξεις,  την αγωνία για τη διασφάλιση της κυβερνησιμότητας των Δήμων.

Κατεστημένο είναι πλέον ο κ. Σκουρλέτης, ως μέλος της σημερινής Κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενός κόμματος, που ήρθαν στην εξουσία υποσχόμενοι να σκίσουν τα μνημόνια αλλά στη συνέχεια ως Κυβέρνηση και ως Υπουργός ψηφίζουν ακόμη πιο σκληρά μνημόνια, μειώνουν μισθούς και συντάξεις, υποθηκεύουν τη δημόσια περιουσία, ξεπουλούν την Πατρίδα και τα εθνικά συμφέροντα, για να είναι αρεστοί στους δανειστές και για να διατηρήσει ο ίδιος, την υπουργική του καρέκλα.
Πολύ σύντομα ο κ. Σκουρλέτης θα απολογηθεί για τις επιλογές του στον ελληνικό λαό. 
Και τότε δεν θα τον σώσει ούτε η απλή αναλογική, ούτε οι εξωχώριοι μέντορές του, αλλά ούτε και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για την ΚΕΔΕ.
Ο σοφός ελληνικός λαός έχει μια παροιμία για περιπτώσεις σαν του κου Σκουρλέτη. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.
                                                                ●►€ « » $  ▲▼◄ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου