Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Το «μακεδονικό» πραξικόπημα

Σήμερα συνάφθηκε κατ’ αρχήν μια τραγική συμφωνία. 
Παρασύρθηκαν τεχνηέντως και εστίασαν τη διαφορά στο όνομα ενώ η μεγάλη Εθνική υποχώρηση, ισοδύναμη με νέες χαμένες πατρίδες, έγκειται πλην του ονόματος στην αναγνώριση εθνότητας και γλώσσας μακεδονικής. 
Είναι ακόμα χειρότερη από εδαφική συρρίκνωση γιατί παραχωρεί προδοτικά το ενδοξότερο κομμάτι της Ιστορίας μας σε κάποιο αόριστο φύλο Μακεδόνων - ένα συνονθύλευμα κατά καιρούς Ελλήνων, Σλάβων, Αλβανών, Αθίγγανων κοκ. Αποδέχεται την ύπαρξη Μακεδονικής Γλώσσας και Εθνότητας Μακεδονικής, αναιρώντας το έργο του Φιλίππου και του Αλέξανδρου που ένωσαν τους Έλληνες και «ελληνοποίησαν» την τότε οικουμένη
Τέλος, μέχρι τώρα είχαν υιοθετήσει το όνομα Μακεδονία μόνο χώρες για διμερείς σχέσεις και όχι διεθνείς οργανισμοί - όπου υπήρχε το FYROM πόρρω απέχον από το Μακεδονία. 
Αυτό δεν είχε τελεσίδικη ιστορική αξία γιατί οι πραγματικοί κληρονόμοι της γης κατά μέγα μέρος, της ιστορίας, εθνότητας και γλώσσας εξ ολοκλήρου, ήταν φυσικά οι Έλληνες και όχι οι Σλάβοι. 
Τώρα δημιουργείται κράτος για όλους τους αιώνες, για πάντα Μακεδονία. 
Το Βόρεια ή όποιος άλλος προσδιορισμός δεν παίζει ρόλο. 
Στο εξής μια επαρχία της Ελλάδας θα λέγεται Μακεδονία με καμία πλέον διεθνή υπόσταση - ενώ διεθνώς Μακεδονία θα σημαίνει κάτι σλάβικο».


της ομάδας του Analyst
●►€ « » $  ▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου