Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Στη 1:00 μ.μ. η σ/τ του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Θέμα: Εκδήλωση Πολιτισμού για την καθιέρωση του Αμαρουσίου ως Παγκόσμιος Προορισμός Τουρισμού Υγείας, Αθλητισμού &; «Επιχειρείν» σε συνδυασμό με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων.
Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ & της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου στη 1:00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), με θέμα την μεγάλη εκδήλωση Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στην Ολυμπιακή Αγορά (Στοά Καλατράβα - ΟΑΚΑ), στις 7:30 μ.μ, με αφορμή το οδοιπορικό για την καθιέρωση του Αμαρουσίου ως «Παγκόσμιος Προορισμός Τουρισμού Υγείας, Αθλητισμού & Επιχειρείν», σε συνδυασμό με την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων.
Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχει η επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων Αττικής, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη.
Μια ημέρα μετά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας, στο χώρο που φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, γεννιέται η νέα Εποχή για το Μαρούσι και τους δημότες του, δίνοντας το έναυσμα για μια μεγαλειώδη γιορτή που σηματοδοτεί το Αύριο της Πόλης που οραματιζόμαστε. 
Σε ένα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Γιώργου Χατζηνάσιου και 300 παιδιών από τμήματα χορωδιών, ενώνουμε τις φωνές μας με τη νεανική ορμή για να διασπείρουμε την Ελπίδα της ανάπτυξης και της προοπτικής, οριοθετώντας έτσι την επόμενη μέρα για το Μαρούσι, ως παγκόσμιο πόλο έλξης του Τουρισμού Υγείας, του Αθλητισμού και του επιχειρείν
Μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο δράσεων και πρωτοβουλιών με μακροπρόθεσμα δυνητικά οφέλη για όλους, ξεκινάμε το οδοιπορικό όλοι μαζί, για να κάνουμε το όραμα του Αμαρουσίου, ως πρότυπης πόλης, πραγματικότητα. 
Στο πλαίσιο αυτό οι εκδηλώσεις της 15ης Ιουνίου συνδυάζονται και με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, δημιουργώντας από κοινού ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα που θα δώσει μεγαλύτερη πνοή στο κοινό μας όραμα και θα εμπνεύσει στο μέλλον τις προσδοκίες των παιδιών μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Επίσης, μεγάλος αριθμός υποστηρικτών και χορηγών – επιχειρήσεων γίνονται κοινωνοί της εν λόγω πρωτοβουλίας.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο (είσοδος ελεύθερη) ενώ την παρουσίαση θα έχει ο γνωστός παρουσιαστής κ. Νίκος Παπαδάκης. Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες:
Σπύρου Λάμπρου (Διεύθυνση: Σπύρος Λάμπρου)
►Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου - Ηρακλείου (Διεύθυνση: Εύη Χλωρού)
ConAnima (Διεύθυνση: Ιουλία Τζαννετουλάκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου