Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Στις 6:30 μ.μ. η παρουσίαση του βιβλίου «The Itinerary - Tracing the Refugee Routes»

Σε μια εποχή βίαιων συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων, έντεκα «σιωπηλοί μάρτυρες» μας μιλούν με τις εικόνες τους για μια από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές καταστροφές, παρουσιάζοντας το ταξίδι των προσφύγων: τους διάφορους σταθμούς και στάσεις κατά την διάρκεια της διαδρομής τους, στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν διαφορετικούς προορισμούς.
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις χαρές και τους αγώνες που αναδύονται μέσα από τις αδιάψευστες λεπτομέρειες της ζωής: το μοίρασμα του ψωμιού μέσα σε εγκαταλελειμμένα εργοστάσια, οι σωροί των σωσιβίων, τα καταστήματα νυφικών μέσα στους χώρους φιλοξενίας, τα ανήσυχα βράδια στο σκάφος, οι ασφυκτικές σκηνές και τα ύπουλα νερά. 
Το τέλος του ταξιδιού αυτού δεν είναι ορατό...
Στην εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το βιβλίο, με τα έσοδα από το οποίο θα στηριχθούν δράσεις της ΜΕΤΑδρασης για τα ασυνόδευτα παιδιά.
Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι Milos Bicanski, Andrea Bonetti, Dimitris Bouras, Λουίζα Γκουλιαμάκη, Yannis Kolesidis, John Liakos, Menelaos Myrillas, Nick Paleologos, Anna Pantelia, Fotis Plegas G και Orestis Seferoglou.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση: bit.ly/2iP8GHL
Φόρμα για παραγγελίες μέσω internet: bit.ly/2irVzhV
Διοργάνωση: Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και 
Υπηρεσία ΑσύλουGreek Asylum Service - Υπηρεσία Ασύλου/Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής #refugees #photography #TheItinerary
                                    ΠΗΓΗ:www.facebook.com/metadrasi/posts/2049774325163948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου