Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

«Η Ευρώπη & ο Κόσμος απέναντι στο προσφυγικό & μεταναστευτικό ζήτημα»

Συνεδριάζει την Δευτέρα 12 & την Τρίτη 13 Ιουνίου στη Χίο,  η Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης (CEMR)
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στην Ελλάδα μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών (CEMR) και  Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη
«Η Ευρώπη & ο Κόσμος απέναντι στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα» αποτελεί το 1ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Δήμων & Περιφερειών (CEMR), το οποίο συνεδριάζει στη Χίο τη Δευτέρα 12 και τη Τρίτη 13 Ιουνίου
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στην Ελλάδα μετά από πρόταση του Γ. Πατούλη αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών (CEMR) και Προέδρου της ΚΕΔΕ.
Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης «η διεξαγωγή της συνεδρίασης στη Χίο θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Δήμων & Περιφερειών να ενημερωθούν για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και για τις επιπτώσεις του σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον πολιτισμό και την ιστορία των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου».  
Το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων & Περιφερειών (CEMR) είναι η παλαιότερη και ευρύτερη ευρωπαϊκή ένωση τοπικών και περιφερειακών κυβερνήσεων. 
Αποτελεί τη μόνη οργάνωση που συγκεντρώνει τις εθνικές ενώσεις τοπικών και περιφερειακών κυβερνήσεων από 42 ευρωπαϊκές χώρες και αντιπροσωπεύει μέσω αυτών όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης (τοπικό, ενδιάμεσο και περιφερειακό).
Να σημειωθεί ότι στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στη Χίο και η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.
                                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                        Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, 
                                            E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου