Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Σε Συναγερμό ο Δήμος Αμαρουσίου για την Αντιπυρική Περίοδο

Σε συναγερμό έχει θέσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Υπηρεσίες και Εθελοντές, εν όψει του θέρους. 
Ήδη από τις 3/5/2017 ,όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, έχει τεθεί σε ετοιμότητα από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου, ο μηχανισμός του Δήμου. 
Την Παρασκευή 2 Ιουνίου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος πρασίνου και πολιτικής προστασίας κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, επισκέφτηκε το κτήμα Καρέλλα, Μιμικόπουλου καθώς και παραρεμάτιες περιοχές, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και εθελοντές, στην συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη υπό του Δημάρχου  Αμαρουσίου, με την συμμετοχή του προέδρου του Σ.Π.Α.Π. κ. Βλάση Σιώμου και του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών και  καθαριότητας κυρίου Β. Κόκκαλη.
Ο κ. Γαρδέλης ενημέρωσε για την υπάρχουσα κατάσταση και τον  σχεδιασμό των επόμενων ημερών,  εξέφρασε την σιγουριά, για το αξιόμαχο του Δήμου, ενώ διαβεβαίωσε, ότι η δημοτική αρχή, θα συνεχίσει την παράδοση της τελευταίας δεκαετίας, να διατηρεί το πράσινο, σε άριστο επίπεδο, παρά την υποχρηματοδότηση και την κακή Εθνική οικονομική συγκυρία.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το έμψυχο δυναμικό του Δήμου, αιρετοί, υπηρεσιακοί, εθελοντές, για ακόμα μια φορά, θα σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων και σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό, που τα τελευταία χρόνια είναι σε εξαιρετική κατάσταση τόσο  ποιοτικά όσο και ποσοτικά, θα συμβάλουν στην πρόληψη και την αποτροπή δυσάρεστων συμβάντων ,σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου