Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

«ΕNΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ» Αμαρουσίου θέλει τους πρόσφυγες, η δ.κ «ΕΚΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ»

Τα  «ευαίσθητα» αριστερά παιδιά του Karl Marx, της Coca Cola & του George Soros !!!
Κατηγορούν με ωμότητα τον Δημαρχο Αμαρουσίου & Προεδρο της Κ. Ε. Δ. Ε    Γιώργο Πατούλη για υποκρισία, ειρωνεύονται & κοροϊδεύουν τον ίδιο & την σύζυγό του για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, ενώ επιτίθενται με σφοδρότητα & εχθροπάθεια  στις Δημοτικές Αρχές της περιοχής των Βορείων Προαστίων, ισχυριζόμενοι πως διέπονται από ρατσιστική & ξενοφοβική αντίληψη!!!
Επισημαίνουν δε ότι η αναγκαιότητα φιλοξενίας των προσφύγων & μεταναστών στους Δήμους της βόρειας Αττικής, ειναι επιταχτική & επιβάλλεται(;) να γίνει άμεσα συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου προκειμένου να εξευρεθούν χώροι Φιλοξενίας τους!!!
Γνωρίζουν κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε; 
Από αντλούν αυτές τις πληροφορίες;
Γιατί ενεργούν πριν από εμάς για εμάς; 
Το «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» από Μαϊο του 2016 είχε προειδοποιήσει ότι δεν ήταν διόλου τυχαία η δημοσιοποίηση κειμένου μίας αλλης φιλανθρωπικής ομάδας, της Συλλογικότητας «Διαπασών»(την αναδημοσίευσε η «Αναρχική ομάδα αντιπληροφόρησης Baktirio» κ.α), με το οποίο προανήγγειλαν περιχαρείς ΗΟΤ ΣΠΟΤ στο Μαρούσι, για να διευκρινίσουν μετά ότι επρόκειτο για ένα γουστόζικο αστείο!!! 
Απλά προετοίμαζαν τον υποκειμενικό παράγοντα γιαυτο που θα επακολουθήσει ...στην πόλη μας...
Αυτό που έχει σημασία & δεν ήταν αστείο, είναι το ότι αυτά τα «ευαίσθητα» αριστερά παιδιά δήλωναν(εκτόξευαν απειλές) ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση  ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενo δημιουργίας χώρων φιλοξενίας στο Μαρούσι, οι πολίτες θα είχαν - έχουν μονον δύο επιλογές!!!
Η 1η θα είναι η «Χρυσή Αυγή», χαρακτηρίζοντας  προκαταβολικά μασκαρεμένη «Χρυσή Αυγή», την όποια πρωτοβουλία συμπολιτών αναπτυχθεί για να αναλύσει τα νέα δεδομένα, & 
η 2η την Ροζ «ΑΥΓΗ»(συμπεριλαμβανομένων των «ΑΝΤΙ» - Ρατσιστικών,  «ΑΝΤΙ» Φασιστικών & «ΑΝΤΙ»-Εξουσιαστικών Συλλογικοτήτων, του ΣΥΝασπισμού της Αριστεράς, της Φιλανθρωπίας & του Αθεϊσμού!!!
Στο ίδιο μήκος κύματος η σημερινή ανακοίνωση της δ.κ «ΕΚΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ», η οποία(όλως περιέργως διακρίνεται από μία μονο-καλλιέργεια ανακοινώσεων), εκδίδει δηλαδή ανακοινώσεις μόνο για το προσφυγικό και θέματα εκπαιδευτικά, προφανώς λόγω του ότι ελέγχει συνδικαλιστικά  τον Σύλλογο ΠΕ Αμαρουσίου

Την υπογράφει μάλιστα(την ανακοίνωση), ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου(Δάσκαλος τώρα του 1ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου) Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ο ΣΥΝδυασμός του οποίου αν & είχε δεσμευτεί ότι καθε χρόνο οι ΕΚΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ θα εκπροσωπούνται από άλλο πρόσωπο, αυτό συνέβη μόνο όταν βρέθηκε για εκείνον άλλη καρέκλα(συνδικαλιστική)!!!
Τον ακολούθησε ο Βασίλης Λεβέντης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! 
Ανοιξε δρόμους ΑΝ-υποκριCIAς
Ας απολαύσουμε το κείμενό του & ας ασπαστούμε Apriori τις απόψεις του & ιδιαιτέρως την ΑΝιδιοτέλειά Του, με ένα όμως ερώτημα: 
Γιατί δεν ξεκινά πιλοτικά από το Χαλάνδρι, όπου δημαρχεύει ο ΣΥΝτροφός του κ. Σιμος ΡούSOS;
=============================================================
Πριν από λίγους μήνες με κωδωνοκρουσίες και πανηγυρισμούς ανακοίνωνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ. Ε. Δ. Ε. κος Γ. Πατούλης τη μεγαλειώδη νίκη του, το γεγονός ότι κατάφερε να εξαιρεθεί ο Δήμος Αμαρουσίου από το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών από τις χειμαζόμενες χώρες της Μέσης Ανατολής.
Πέρα από το γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό ενισχύονται απροκάλυπτα τα αισθήματα ξενοφοβίας και ρατσισμού η δημοτική αρχή Πατούλη, χωρίς να αντιμετωπίσει καμία ουσιαστική αντίδραση στην απόφασή της αυτή (εκτός από κάποιες χλιαρές ανακοινώσεις κάποιων παρατάξεων της μείζονος μειοψηφίας, που έμοιαζαν περισσότερο να συμφωνούν με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου) ακόμα χειρότερα αρνείται κατηγορηματικά να συζητήσει, εδώ και πολύ καιρό, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την πρόταση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «ΕΚΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ» για παραχώρηση χώρων από το Δήμο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία προσφύγων και την ένταξη των παιδιών τους στα σχολεία της πόλης.
Τα δύο πρωτοπαλλήκαρα της Αριστερής φιλανθρωπίας: Οι κ.κ. 
ΣΑΜΠΕΤΑΪ ΜΙΧΑΗΛ(Υβριστής του Μικη Θεοδωράκη)
Πέτρος Κωνσταντίνου(Ανώτατο στέλεχος της ΑνταρCIA )
Από κοντά και δημότες του Δήμου Κηφισιάς οι οποίοι θεωρώντας μεγάλη απειλή για την Κηφισιά τη φήμη ότι ενδέχεται να φιλοξενηθούν σε ακατοίκητο ερείπιο της πόλης μερικές δεκάδες ανήλικοι ορφανοί πρόσφυγες και σύμφωνα με την www.kifisianews.gr, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Πολιτείας, αρκετοί πολίτες της Κηφισιάς προσέτρεξαν (στο συγκεκριμένο κάλεσμα) καταγγέλλοντας και  δηλώνοντας έμπλεοι οργής ότι θα αγωνιστούν με όλα τα μέσα για να προστατέψουν την αριστοκρατική φυσιογνωμία της πόλης που κινδυνεύει να υποβαθμιστεί από τα ορφανά.
Απειλή επίσης θεώρησαν την υπόθεση να συνυπάρξουν αυτά τα παιδιά των πολέμων και της δυστυχίας με τα παιδιά τους στα ίδια σχολεία, θεωρώντας ότι  δεν είναι δυνατόν η κοινωνία της Κηφισιάς να δημιουργήσει παρόμοιες δομές φιλοξενίας. 
Ενδεχομένως μια άλλη υποβαθμισμένη περιοχή, είπαν, αλλά η Κηφισιά ποτέ! 
Το θέμα μάλιστα αναμένεται να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς. 
Τόσο μίσος, τόσος φόβος, τόση απανθρωπιά 
και τόση υποκρισία…
Κατά τα άλλα όλοι αυτοί και ο κος Δήμαρχος Αμαρουσίου μετά της συζύγου του ως «αγαθοί» και «φιλεύσπλαχνοι» χριστιανοί προστρέχουν με κάθε ευκαιρία στις εκκλησίες και τις θρησκευτικές τελετές προσευχόμενοι για τη σωτηρία των ψυχών τους και των δημοτικών τους θώκων μέσω της ψηφοθηρίας του χριστεπώνυμου πλήθους με το οποίο συναγελάζονται και ομόθυμα και ομόψυχα εξυμνούν τον κύριο υμών Ιησού Χριστό! 
Ας γνωρίζουν καλά ότι δεν ξεγελούν κανέναν με την υποκρισία τους και τους αφιερώνουμε το παρακάτω:
...δός μοι τοῦτον τὸν ξένον, τὸν ἐκ βρέφους ὡς ξένον ξενωθέντα ἐν κόσμῳ·
δός μοι τοῦτον τὸν ξένον, ὃν ὁμόφυλοι μισοῦντες θανατοῦσιν ὡς ξένον·
δός μοι τοῦτον τὸν ξένον, ὃν ξενίζομαι βλέπειν τοῦ θανάτου τὸ ξένον·
δός μοι τοῦτον τὸν ξένον, ὅστις οἶδεν ξενίζειν τοὺς πτωχούς τε καὶ ξένους·…
Επιβάλλεται να συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου η πρόταση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ για την παραχώρηση χώρων από το Δήμο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία - προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι πρέπει να διαμοιραστούν σε όλους τους Δήμους της χώρας και να πάψουν να ζουν σε στρατόπεδα (συγκέντρωσης) φιλοξενίας προσφύγων αποκτώντας κανονικούς όρους ζωής με απόλυτη ανοχή και σεβασμό στη διαφορετικότητά τους και ένταξη των παιδιών τους στις σχολικές δομές (πρωινά σχολεία) των δήμων που θα τους φιλοξενήσουν. 
Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση στο θέμα εντείνει τις ήδη ανερχόμενες τάσεις ξενοφοβίας και ρατσισμού στις αντιλήψεις της κοινής γνώμης και δημιουργεί περιοχές «γκέτο», όπου εγκαθίστανται τα στρατόπεδα (συγκέντρωσης) φιλοξενίας των προσφύγων, συμβάλλοντας στην εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού» του φασισμού και του ρατσισμού.
Δημήτρης Πολυχρονιάδης, 
Δάσκαλος του 1ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου, 
τέως Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου 
Εκπρόσωπος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης 
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ  
                                                              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
                                     Nα προετοιμαζόμαστε για ΗΟΤ ΣΠΟΤ στο Μαρούσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου