Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Σε λίστα εταιρειών που προωθούν την σεξουαλική εκμετάλλευση, Amazon, Twitter, YouTube & Διεθνής Αμνηστία!

Η Amazon, το Snapchat, το Twitter, το YouTube, η Διεθνής Αμνηστία και η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών είναι ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που προωθούν την πορνογραφία και την σεξουαλική εκμετάλλευση, σύμφωνα με την ετήσια λίστα “Dirty Dozen” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το NCOSE, μια κορυφαία οργάνωση κατά του πορνό.
Τα αρχικά της NCOSE σημαίνουν Εθνικό Κέντρο για Σεξουαλική Εκμετάλλευση (National Center on Sexual Exploitation). Λειτούργησε για χρόνια κάτω από το όνομα “Ηθική στα Μέσα Ενημέρωσης.”
Καμία εταιρεία ή οργανισμός δεν θα πρέπει να επωφελείται από ή να διευκολύνει τη σεξουαλική εκμετάλλευση”, δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια της NCOSE, Dawn Hawkins. 
“Η ενοχλητική αλήθεια είναι ότι πολλές καθιερωμένες μάρκες, εταιρείες και οργανισμοί στην Αμερική είναι σημαντικοί δράστες σεξουαλικής βλάβης - είτε αυτό είναι μέσω της πορνογραφίας, της πορνείας, ή του σεξ τράφικινγκ.”
Η Λίστα Παρακολούθησης της NCOSE εντοπίζει πιθανούς υποψηφίους για μελλοντικές λίστες “Dirty Dozen” ανάλογα με την ακολουθία τους σχετικά με τις δεσμεύσεις και τις επόμενες δράσεις, είπε.
Τα ακόλουθα είναι οι περιγραφές της NCOSE για μερικές εταιρείες που ενεργοποίησαν την λίστα “2017 Dirty Dozen” για την πορνογραφία:
Amazon: “Η Amazon.com, ο μεγαλύτερος διαδικτυακά έμπορος λιανικής στον κόσμο, διαθέτει χιλιάδες αντικείμενα πορνογραφίας που αφορούν πολλές κατηγορίες. Προϊόντα που προορίζονται για πώληση στο Amazon περιλαμβάνουν σκληρές πορνογραφικές ταινίες και περιοδικά, βιβλία που διαθέτουν ερωτικές συλλογές με παιδική γύμνια, κούκλες σεξ (πολλές από αυτές με παιδικά χαρακτηριστικά), και άλλα. Από το Kindle e-reader, το Amazon Prime, μέχρι τις υπηρεσίες διαδικτύου της, η Amazon επωφελείται από την πορνογραφία.”
                                       
Διεθνής Αμνηστία: ”Η υποστήριξη της Διεθνούς Αμνηστίας για την πλήρη αποποινικοποίηση της πορνείας θέτει σε προτεραιότητα τα ειδικά συμφέροντα των μαστροπών/εμπόρων του σεξ και τους αγοραστές του σεξ πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων στην πορνεία. Η πλήρης αποποινικοποίηση της πορνείας χορηγεί ατιμωρησία σε νταβατζήδες και ιδιοκτήτες πορνείων, επιτρέποντάς τους να ασκούν τις δραστηριότητές τους ως απλοί ”υπεύθυνοι επιχειρήσεων σεξ”, και δημιουργεί ένα ντε φάκτο δικαίωμα των ανδρών να αγοράσουν ανθρώπους για σεξ. Η Αμνηστία θεωρεί, επίσης, την πορνεία ως «σεξουαλική εργασία», μετατρέποντας την έμφυτη βία στην πορνεία σε μια “στη-δουλειά” απαίτηση”.
                                      
Cosmopolitan: «Αυτό το κύριο προιόν της λωρίδας στο ταμείο του σούπερ μάρκετ είναι ένα οπτικά υπερ-σεξουαλικό και προφορικά πορνογραφικό περιοδικό. Με ανεξάντλητη προβλεψιμότητα, το Cosmopolitan πλησιάζει αγοραστές με εξώφυλλα που ανακοινώνουν δεκάδες ανακυκλωμένα «σεξουαλικά κόλπα» και επιδεικνύει μια ατελείωτη προσφορά υπερσεξουαλικοποιημένων μοντέλων εξωφύλλων. Όσον αφορά το περιεχόμενο του Cosmo, ωραιοποιεί αδυσώπητα πράγματα όπως δημόσιο, πρωκτικό, ομαδικό- και βίαιο σεξ στο νεαρό θηλυκό αναγνωστικό κοινό του. “
                                      
Snapchat και Snapcash: ”Το Snapchat, η εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών δημοφιλές μεταξύ νέας γενιάς και εφήβων, έχει επικριθεί για τη διευκόλυνση του sexting και την ανταλλαγή εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών (δηλαδή, την παιδική πορνογραφία), καθώς επιτρέπει τη δημιουργία εσόδων από σεξουαλικό περιεχόμενο μέσω του «Snapcash». Το Snapchat έκανε πρόσφατα ευπρόσδεκτες βελτιώσεις για να επιτρέψει σε εκδότες να περάσουν με πύλη την ηλικία μερικό σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ περισσότερα που το Snapchat πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει ένα ασφαλές, ελεύθερο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, περιβάλλον χρήστη.”
                                      
Twitter: ”Φημισμένο για τα «Tweets» που συμπυκνώνουν ειδήσεις και μηνύματα σε 140 χαρακτήρες ή λιγότερους, το Twitter είναι μια σημαντική πηγή άμεσων ειδήσεων και διαθέτει περισσότερους από 300 εκατομμύρια μηνιαίως, ενεργούς χρήστες. Επίσης εξυπηρετεί ως μια σημαντικό πλατφόρμα για τη διάδοση σκληρής πορνογραφίας και διευκόλυνσης της πορνείας. Η σελίδα είναι γεμάτη με σεξουαλικά Tweets και εικόνες, πολλά από τα οποία χρησιμεύουν ως διαφημίσεις για ιστοσελίδες πορνογραφίας ή για online πορνεία.”
                                       
YouTube [ιδιοκτησία της Google]: ”Το YouTube της Google είναι ένας αγωγός Διαδικτύου για βίντεο δημιουργμένα από χρήστες όπου τα τελευταία χαριτωμένα βίντεο με γατάκια μοιράζονται μια πλατφόρμα με σκληρή πορνογραφία και βίντεο βιασμών. 
Παρά τους όρους χρήσης του, έχει γίνει μια σημαντική πύλη πορνογραφίας. 
Οι χρήστες του YouTube μπορούν εύκολα να σκοντάψουν σε πορνογραφικό περιεχόμενο μέσω του «επόμενου» βίντεο του YouTube, που περιλαμβάνει συχνά συστάσεις για σεξουαλικό υλικό.”
Πηγή:www.offtherecord.net.gr/2017/03/13/amazon-twitter-διεθνής-αμνηστία-κ-α-σε-λίστα-εταιρ/

& www.lifesitenews.com/news/dirty-dozen-porn-profiteers-amazon-comcast-twitter-american-library-associa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου