Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Την επισκευή του γηπέδου μπάσκετ της οδού Ροδοδάφνης, ζητάει ο Σύλλογος της περιοχής


 Ο «Σύλλογος Κατοίκων Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής & τον πολιτισμό», ζητάει από την Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα στην επισκευή και ανακαίνιση σύμφωνα με τις σχετικές πρότυπες προδιαγραφές του δαπέδου του υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ της οδού Ροδοδάφνης στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, έτσι ώστε να μην μένουν στάσιμα νερά, το δάπεδο να καταστεί αντιολισθητικό και να γίνει επανασχεδιασμός των διαγραμμίσεων που έχουν εξαφανιστεί.
Προς επίρρωση του Αιτήματός μας, σας αναφέρουμε τα εξής:
α) το δάπεδο του συγκεκριμένου γηπέδου δεν έχει επισκευαστεί  εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.
β) ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμεύει όχι μόνο για την ψυχαγωγία των παιδιών της περιοχής αλλά και για την  πραγματοποίηση των προπονήσεων μπάσκετ  της ομάδας του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων που διοργανώνει υπ' ευθύνη του ο ίδιος ο  Δήμος Αμαρουσίου.
γ) στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αγώνες μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και ομάδων άλλων γειτονιών του Αμαρουσίου. 
Για το λόγο αυτό  ζητούμε επιπλέον  να τοποθετηθούν περιμετρικά του γηπέδου και εκτός του χώρου αυτού, πρόσθετα παγκάκια προκειμένου να διευκολύνονται οι γονείς να παρακολουθούν τους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου