Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Στο Μαρούσι & τα κεντρικά γραφεία της «Fraport Greece»!!!

Το Μαρούσι επέλεξε & θα έχει έδρα άλλη μία γερμανική Εταιρεία! 

Ο λόγος για την «Fraport Greece», δηλαδή την θυγατρική που συνέστησε ο γερμανικός όμιλος Fraport  στην Ελλάδα, η οποία κοινοπρακτικά με την εταιρεία του «Ομίλου Κοπελούζου Slentel», ανέλαβε την εκμετάλλευση για 40 χρόνια 14 περιφερειακών αεροδρομίων.
Η «Fraport Greece», η ελληνική θυγατρική της γερμανικής εταιρείας, η οποία πρόκειται να αναλάβει τη διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων στα τέλη Ιανουαρίου, εκτιμάται ότι θα απασχολήσει - σε 1η φάση - 500 έως 530 άτομα προσωπικό.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στα κεντρικά γραφεία του Αμαρουσίου(τα οποία παλαιότερα φιλοξενούσαν μεγάλη εταιρεία του κλάδου των τροφίμων & ποτών), θα απασχοληθούν 115 - 120 άτομα.
Οι εργασίες ανακατασκευής, όπως και στελέχωσης, βρίσκονται σε καταληκτικό στάδιο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι, από τα 530 άτομα προσωπικό, μόλις τα 5 προέρχονται από το εξωτερικό (τα εν λόγω στελέχη απαρτίζουν το ανώτατο management).

Πάντως, πέρα από τις άμεσες προσλήψεις και λόγω των αυξημένων επιχειρησιακών αναγκών, προκύπτουν κι έμμεσες, όπως στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Η Πυροσβεστική θα εφοδιάσει τα αεροδρόμια με 500 άτομα προσωπικό, προχωρώντας - πιθανότατα - σε παράλληλη προκήρυξη ισάριθμων θέσεων.
Σε, ακόμα μεγαλύτερο, «άνοιγμα» θέσεων εργασίας φιλοδοξούν οι τοπικές κοινωνίες, οι οποίες αγωνιούν για την αναμόρφωση και αναβάθμιση των αερολιμένων. 
                                                         Οι μακέτες, πάντως, είναι έτοιμες…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου