Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Στις 10:30 μ.μ. Κώστας Τσίρκας & η Μυρτώ Βασιλείου στο «Bookabar»


Οι Κώστας Τσίρκας & Μυρτώ Βασιλείου
παρουσιάζουν για πρώτη φορά ζωντανά τα νέα τους τραγούδια στο Bookabar το Σάββατο 10/12. Μαζί τους ο τραγουδοποιός Ilias Vamvakousis - Ηλίας Βαμβακούσης official και ο βιολονίστας Kostas Lolos.
Με αυτό το live εγκαινιάζουν μία σειρά από εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ακούσει live το νέο τους άλμπουμ, «Μαζί το Χειμώνα» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records. 
Ο δίσκος αυτός δημιουργήθηκε από φίλους και εκφράζει μια ολόκληρη γενιά που παλεύει και δε χάνει τα όνειρά της, προβληματίζεται και δε σταματάει να δημιουργεί και να αλληλεπιδρά. Εκφράζει τους νέους ανθρώπους κάθε γενιάς και εκπροσωπεί το ελληνικό τραγούδι που γνωρίσαμε μέσα από τ...ις μουσικές παρέες των τραγουδοποιών που αγαπήσαμε. 
Το άλμπουμ «Μαζί το Χειμώνα» περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του ίδιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Γιάννη Γιαννακόπουλου και της Αργυρώς Βοντζαλίδου. Ο Κώστας Τσίρκας, εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, αναλαμβάνει και το ερμηνευτικό σε τρία τραγούδια, τα δύο εξ’ αυτών σε ντουέτο με τη Μυρτώ Βασιλείου. 
Το άλμπουμ «Μαζί Το Χειμώνα» κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από τη Feelgood Records.
                               

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
Τηλ.: 211 4113 503
+5 € στο πρώτο ποτό
Οργάνωση - Παραγωγή : Feelgood Records

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου