Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

«ΨΑΛΙΔΙ»:Ξεκίνησαν χθες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή»

Ο Εξωραΐστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί με τον Σύλλογο στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που για ακόμα μία φορά διοργανώνει.
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Χαράς και Προσφοράς θα δώσει την ευκαιρία στον Σύλλογο να αγοράσει τα δώρα κυρίως να προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στις οικογένειες της γειτονιάς που  χρειάζονται βοήθεια
«Η αλληλεγγύη , η υποστήριξη, υλική και ψυχική», τονίζουν τα μέλη του Συλλόγου στην πρόσκλησή τους, «μας χαρακτηρίζει σαν κατοίκους του Ψαλιδίου και η ομοψυχία μας προς το κοινό καλό είναι η κινητήρια δύναμη όλων των κοινών ενεργειών μας.
Η συμμετοχή σας, είτε αφιερώνοντας λίγο χρόνο στις ετοιμασίες και στην οργάνωση του παζαριού , είτε προσφέροντας είδη για το Παζάρι ( βιβλία, διακοσμητικά, παιχνίδια, γλυκά, λουλούδια κλπ), είτε απλά με την επίσκεψή σας στις εκδηλώσεις, θα μας γεμίσει χαρά και θα είναι, για ακόμα μία φορά, το κίνητρό μας για να συνεχίσουμε να προάγουμε το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του Συλλόγου».

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα γυναικών του Συλλόγου σας εύχεται καλό μήνα, υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας και Καλές Γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου