Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ελένη Λέκκα:«Με λάσπη, κακοήθεια & εμπάθεια διαστρεβλώνει την αλήθεια ο Π. Κούκουζας»

Η απάντηση της προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α στα δημοσιεύματα
Από το 2008 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη εξασφαλίσαμε με δικές του ενέργειες τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία δομής ΚΔΑΠ - ΜΕΑ στον Δήμο Αμαρουσίου.
Η δομή λειτουργούσε απόλυτα νόμιμα σε ένα κτίριο που είναι χαρακτηρισμένο ολυμπιακό.
Δεν είναι ευθύνη του Δήμου το γεγονός ότι η δομή σταμάτησε να λειτουργεί.
Αποκλειστική ευθύνη φέρει η Περιφέρεια Αττικής που για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους απαίτησε να αλλάξουν οι χρήσεις του συγκεκριμένου κτιρίου και όχι γιατί το κτίριο ήταν ακατάλληλο.
Υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες φιλοξενούνταν στην εν λόγω δομή, η διασφάλιση της χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος εναρμόνισης ΕΣΠΑ αλλά και η μισθοδοσία του προσωπικού είναι ένα από τα σημαντικά έργα της διοίκησης Πατούλη.
Καταλαβαίνουμε απολύτως την στάση του κ. Κούκουζα ο οποίος με λάσπη, κακοήθεια και εμπάθεια προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια αντιπολιτευόμενος οικογένειες και ευπαθείς ομάδες.

Είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ, ο κ. Κούκουζας να προτάσσει το κομματικό του συμφέρον στην τοπική κοινωνία αντί να προσπαθεί την συνεννόηση και την σύνθεση για το καλό της πόλης μας.
Η συκοφαντία, η φτηνή αντιπολίτευση ελλείψει επιχειρημάτων και ο ακραίος κομματικός φανατισμός που επιδεικνύει δεν έχουν θέση στον δήμο μας, και ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε που θα έπεφτε το επίπεδο προκειμένου να εξυπηρετήσει κομματικές σκοπιμότητες.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χωρούν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις καθώς μοναδικός μας σκοπός και στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων των πολιτών πέρα και πάνω από κόμματα.
Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως μέλημα μας είναι οι πολίτες ανεξαρτήτως του που ανήκουν και σε αυτόν τον δρόμο θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε.
Σας διαβεβαιώνουμε πως όχι μόνο θα διερευνήσουμε τις προθέσεις της Περιφέρειας Αττικής να εξαντλήσει την αυστηρότητα το νόμου στο δήμο μας αλλά και πολύ σύντομα με ευθύνη και αποφασιστικότητα θα δώσουμε την λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου