Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Στις 8:00 μ.μ. η «Διαδημοτική Φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης»

                         Διαδημοτική Εορταστική Συναυλία Αγάπης
                                  με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση 
                          & το νεανικό συγκρότημα JACK POT
                       από τον Τομέα Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.
Γ. Πατούλης: «Χτίζουμε γέφυρες πολιτισμού και ανθρωπισμού με αποδέκτη τα παιδιά μας»
Με εορταστική διάθεση, στο πλαίσιο του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Δρωμένων «Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2016», - Παναττικής εμβέλειας-, του νεοσύστατου Τομέα πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ)., ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη σας προσκαλούν στη Διαδημοτική Φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης που πραγματοποιείται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.
Εκ μέρους του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ ο κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους δηλώντας τα εξής: 
«Η Αυτοδιοίκηση, ως γνήσιος συμπαραστάτης της κοινωνίας, συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα την αλληλεγγύη της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικές ανάγκες, μέσα από συλλογικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Δε σταμάτησε ποτέ να θεμελιώνει μια ουσιαστική σχέση μεταξύ Δημοτών και Δήμου, να αφουγκράζεται κάθε πρόβλημα και να επιδιώκει τις λύσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Ενόψει των Εορτών, δηλώνουμε εκ νέου το παρόν μας και χτίζουμε γέφυρες πολιτισμού και ανθρωπισμού με αποδέκτη τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Είναι ακόμη μια γόνιμη προσπάθεια πολιτιστικής εξωστρέφειας που έχει στο επίκεντρο την κοινωνική διάσταση του Πολιτισμού και της δημιουργικής λογικής των Δήμων. Εξάλλου η Αυτοδιοίκηση οφείλει να κάνει το χρέος της καθημερινά και να εφευρίσκει μονοπάτια κοινωνικής ανάπτυξης ακόμη και τις δύσκολες εποχές, όπως σήμερα».
Παράλληλα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να ενισχύσει την φιλανθρωπική συναυλία Αγάπης λέγοντας πως: 
«Η διαδημοτική πολιτιστική διασύνδεση γίνεται καθημερινά μοχλός κοινωνικής αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκες και χρειάζονται τη δική μας ειλικρινή στήριξη. Στο πλαίσιο των διαδημοτικών μας πρωτοβουλιών η εορταστική συναυλία Αγάπης με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, αποτελεί ένα κάλεσμα από καρδιάς, σε όλους ανεξαιρέτως, για να υποστηρίξουμε το φιλανθρωπικό έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Στις μέρες μας η φράση που ενώνει τις συλλογικές μας δράσεις «Ο Πολιτισμός δίπλα στον Άνθρωπο» μπορεί να δώσει περισσότερη ώθηση στην στήριξη της κοινωνικής συνοχής. Μέσα από τις καλλιτεχνικές μας επιδιώξεις δε ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας αλλά επιπλέον διαμορφώνουμε μια μεγαλύτερη Αγκαλιά Αγάπης και Ελπίδας για να ενισχύσουμε τα παιδικά χαμόγελα στην Πατρίδα μας».
Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς πλαισιώνουν:
►Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης,
►Το νεανικό συγκρότημα Jack Pot και
►Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Αμαρουσίου & Ηρακλείου 
(Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Εύη Χλωρού).
Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό σκοπό για την ενίσχυση του θεάρεστου έργου της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Δημοτικό θέατρο Πεύκης: (Χρ. Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου). Ώρα 20.00.
Δείτε το υλικό επικοινωνίας στην ιστοσελίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ:
www.eddyppy.gr/1o-pilotiko-programma-diadimotikon-politistikon-dromenon-2016-tomea-politismoy-eddyppy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου