Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Στις 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου «Τo Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι της Αγάπης»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι», μας προσκαλεί όλους στη μεγάλη γιορτή «Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.
Για 3 ημέρες, από τις 9 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες του ΜΕΤΡΟ θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, αλλά και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των απασχολούμενων στο Κέντρο «Το Εργαστήρι - Λίλιαν Βουδούρη». 
Επίσης να αγοράσουν κάθε είδους προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, που προσφέρουν μεγάλες εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών. 

Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλο τον κόσμο, μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες και προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι προς όφελος 100 νέων με νοητικά προβλήματα.
Σας περιμένουμε όλους στο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» για να υποστηρίξουμε τους δικούς μας ανθρώπους με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα αγάπης και ψυχικής δύναμης.
Ελάτε να ενισχύσουμε, όλοι μαζί, την προσπάθεια και τα όνειρα των ξεχωριστών και αγαπημένων μας ανθρώπων.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…
Πληροφορίες: Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2 Ώρες επικοινωνίας : 8:00 – 16:00
                                                                     ΠΗΓΗ:www.ergastiri.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου