Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar των «Φίλων του Δάσους Συγγρού»


Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar των «Φίλων του Δάσους Συγγρού» 
Ο Σύλλογος με πολλή αγάπη είχε φτιάξει τους παραδοσιακούς και πλέον γνωστούς κουραμπιέδες, ενώ σημαντικοί χορηγοί προσέφεραν προϊόντα τους για να συνδράμουν στο έργο τους.
To Bazaar διέθετε πέρα από τους κουραμπιέδες, κάστανα μαρόν γλασέ και σοκολατένια γλυκίσματα σε όμορφες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες, ενώ υπήρχαν είδη σπιτιού, καλλυντικά και έργα τέχνης για όλα τ...α γούστα.
Σκοπός του Bazaar των «Φίλων του Δάσους Συγγρού»  ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα, για την αγορά φυτών που θα τοποθετηθούν περιμετρικά σε όλη την έκταση της λίμνης. 
Αυτό θα αποτελέσει, σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, και το τελευταίο στάδιο που θα ολοκληρώσει και το έργο «Αναγέννηση» της λίμνης του Κτήματος Συγγρού. 
Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν & με τη δύναμη της αγάπης τους προσέφεραν απλόχερα όχι μόνο υλική υποστήριξη, εξαιρετικά σημαντική  αλλά & κουράγιο και ενθουσιασμό να συνεχίζουμε το έργο τους.
ΠΗΓΗ:www.facebook.com/%CE%9F%CE%B9-%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%8D-295870453807445/?ref=page_internal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου