Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Το μήνυμα της Μαίρης Διακολιού για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα υγεία, γνώση και δημιουργικότητα.
Στην εποχή της κρίσης που διανύουμε, η παιδεία, η πιο «κερδοφόρα επένδυση» για τη διάπλαση της νεολαίας και την ελπιδοφόρα διαμ
όρφωση του μέλλοντος της κοινωνίας μας, δεν ήταν δυνατό να μείνει αλώβητη.
Μαθητές, καθηγητές και γονείς, ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, στο Μαρούσι αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, καλούνται να υποστηρίξουν το στόχο της μάθησης και της προόδου υπό αντίξοες συνθήκες περικοπών, συγχωνεύσεων και θριαμβολογίας για το αυτονόητο, όπως ότι στα σχολεία (υποτίθεται ότι) υπάρχει επάρκεια σε εκπαιδευτικό προσωπικό, βιβλία, εξοπλισμό και στοιχειωδώς αξιοπρεπείς κτιριακές συνθήκες.
Γι αυτό τους αξίζουν, εκτός από ευχές για το νέο σχολικό έτος, θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άοκνη προσπάθεια και την προσφορά τους.
Σε πείσμα των καιρών, με κοινωνική ευθύνη και αγωνιστικότητα, θα τάσσομαι πάντα στο πλευρό όσων αγωνίζονται για ένα καλύτερο σχολείο, γιατί καλύτερο σχολείο σημαίνει καλύτερο αύριο.
                                                        Μαίρη Διακολιού
                             Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δ. Αμαρουσίου
                                                              Δικηγόρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου