Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Στον αγιασμό του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ο Υπ. Επικρατείας Νίκος Παππάς!

Λευτέρης Μαγιάκης & Κατερίνα Ψάλτη εκπροσώπησαν την «ΕΝΟΤΗΤΑ» 
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» Λ. Μαγιάκης και η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ψάλτη παρέστησαν στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και του 16ου Δημοτικού Σχολείου.
Στις σύντομες παρεμβάσεις τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά και πρόοδο στους μαθητές και τους δασκάλους τους. 
Ανέδειξαν τη σημασία της εκπαίδευσης, τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας όλης της σχολικής κοινότητας και δήλωσαν την διαθεσιμότητα τους προκειμένου και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο να στηρίξουν την προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των γονιών για τη βελτίωση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.
Στο 1ο Ειδικό  Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου τον αγι Μητροπολίτης κ. Κύριλλος και παραβρέθηκε και ο Υπ. Επικρατείας κ. Ν. Παππάς που δήλωσε τη σημασία που δίνει ο ίδιος και η Κυβέρνηση απέναντι στα προβλήματα της ειδικής αγωγής.
Στη συνέχεια  ο υπουργός επισκέφθηκε τα εργαστήρια του Σικιαριδείου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Ιδρύματος. Αναμένεται συνάντηση της διοίκησης του ιδρύματος με τον υπουργό προκειμένου να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου