Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΙΤΑΛΙΑ TA ΔΙΚΤΥΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Τα τελευταία γεγονότα, με τις απειλές και τις κτηνωδίες των τζιχαντιστών  του Ισλαμικού κράτους (ISIS) από τις ακτές της Λιβύης θα έπρεπε να είχαν σημάνει κόκκινο συναγερμό στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στις μεσογειακές χώρες. 
Πιο πολύ θα λέγαμε στις δύο χώρες που γειτνιάζουν άμεσα με την Λιβύη, την Ελλάδα και την Ιταλία. Και ακόμη περισσότερο αν οι χώρες ελάμβαναν πιο σοβαρά τις πληροφορίες των μυστικών των υπηρεσιών, καθώς και τις πληροφορίες από τα σοβαρά ΜΜΕ, που αναφέρονται στα γεγονότα που έρχονται καταπάνω μας. 
Φαίνεται όμως ότι τη σημερινή Ευρώπη που διαμορφώνεται πλήρως από την γερμανική πολιτική κυριαρχία, το μόνο που την απασχολεί είναι ο Μαμωνάς (η λέξη απαντάται τέσσερις φορές στην Καινή Διαθήκη), όπου  η θεολογική του σημασία του όρου, σχετίζεται με την πλεονεξία, με το χρήμα και την μεγαλύτερη προσκόλληση στα υλικά αγαθά και μόνο...
Πηγη ΦΩΤΟ:dimpenews.com
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα γεγονότα. 
Πρόσφατα ένα βίντεο με την σφαγή 21 Αιγυπτίων χριστιανών σε κάποια ακτή της Λιβύης και τις ευθείες απειλές προς την Ευρώπη, εκτός από σοκαριστικό ήταν και τρομακτικά προειδοποιητικό, για αυτά που σχεδιάζουν, για αυτά που έρχονται.
Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχουν δει το «φως της δημοσιότητας» το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σχεδιάζει  να εξαπολύσει τρομοκρατική καταιγίδα εναντίον πόλεων  της νότιας Ευρώπης. 
Με βάση και βατήρα εκτόξευσης των επιθέσεων την Λιβύη, το Ισλαμικό κράτος (ΙΚ) σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά πόλεων υπό μορφή συνεχούς τρομοκρατικής «καταιγίδας», ώστε να προκληθεί ένα γενικό πανδαιμόνιο και ακόμη να προκαλέσει το κλείσιμο όλων των θαλάσσιων συγκοινωνιακών γραμμών στην Μεσόγειο.

Ο σχεδιασμός αυτός διαφαίνεται μέσα  από ντοκουμέντα και επίσημα έγγραφα του ΙΚ, των υποστηρικτών του και από το διαδίκτυο  που δρουν οι προπαγανδιστές  του και αποκαλύφθηκε από  to βρετανικό think tank QUILLIAM FOUNDATION και η  διαδικτυακή ιστοσελίδα KLEINONLINE, που ειδικεύονται σε θέματα τρομοκρατίας. 

Στα ντοκουμέντα αυτά το Ισλαμικό κράτος χρησιμοποιεί την Λιβύη και το έδαφος της , ως βάση και ιδιαίτερα ως πύλη εισόδου στην Ευρώπη για την υλοποίηση των τρομοκρατικών των επιθέσεων. Μάλιστα σε ένα έγγραφο αναφέρουν χαρακτηριστικά την Λιβύη «ως μια μεγάλη ακτογραμμή που βρίσκεται απέναντι από τις πόλεις των Σταυροφόρων, όπου μπορείς αν φθάσεις πολύ εύκολα με μια στοιχειώδη και απλή βάρκα». 
Τα έγγραφα εξηγούν ότι το μέσον που χρησιμοποιείται και θα χρησιμοποιείται είναι οι παράνομοι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν σε καθημερινή βάση στις νότιες Ευρωπαϊκές χώρες και αντιλαμβανόμαστε ότι αναφέρονται ιδιαιτέρως στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όπου εκατοντάδες λαθρομετανάστες προσπαθούν να εισέλθουν. 
Δεν αναφερόμαστε στην Μάλτα γιατί είναι νησί και οι δυσκολίες αυξάνονται, ούτε στην Γαλλία γιατί οι ακτές της είναι πολύ μακριά.
Μάλιστα  το ΙΚ εκτιμά ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που προσπαθούν να διεισδύσουν στην Ευρώπη είναι  τουλάχιστον 500 την ημέρα κατά τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς. 
Οι περισσότεροι εξ αυτών επιτυγχάνουν τούτο, βοηθούμενοι και από τις διεθνείς συνθήκες, έτσι ώστε το ΙΚ να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο στους σχεδιασμούς του, ότι οι δικοί του άνθρωποι, οι τζιχαντιστές σε αποστολές αυτοκτονίας θα περάσουν εύκολα τους αρχικούς ελέγχους κατά την άφιξή των στις αρχικές χώρες εισόδου (Ιταλία πρωτίστως και Ελλάδα) και κατόπιν θα μπορέσουν να διαχυθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη, για την εκτέλεση της αποστολής που τους έχει ανατεθεί. 
Το QUILLIUM FOUNDATION προειδοποιεί ότι «οι ευκαιρίες που  υφίστανται  στην εκμετάλλευση των κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων κάνουν  την Λιβύη απαράμιλλη πλατφόρμα εκτόξευσης τρομοκρατικών  επιθέσεων κατά των Ευρωπαϊκών πόλεων και θαλασσίων συγκοινωνιών».
Στα έγγραφα των Τζιχαντιστών ακόμη αποκαλύπτεται, αυτό που υποψιαζόμαστε, ότι δηλαδή η Λιβύη, μετά την «επιχείρηση δημοκρατίας» των Αμερικανών, Γάλλων και λοιπών δημοκρατικών Νατοϊκών κρατών, όχι μόνο δεν υφίσταται πλέον ως κρατική  οντότητα, αλλά αποτελεί άντρο τρομοκρατικών οργανώσεων αλληλοσπαρασσόμενων και παράλληλα μια τεράστια αποθήκη-κρύπτη με οπλικά συστήματα όλων των κατηγοριών μαζί με τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών για κάθε οπλικό σύστημα και όλοι αντιλαμβανόμαστε την παγκόσμια απειλή. 

Ας είναι καλά οι προαναφερόμενες δυνάμεις που τους εφοδίασαν με περίσσια υλικού, για την εγκαθίδρυση δήθεν της δημοκρατίας. 
Οι τζιχαντιστές ακόμη θεωρούν ότι αποστολή τους  είναι και αυτό είναι εξόχως ανησυχητικό,  η εξάπλωση του Χαλιφάτου «όχι μόνο στα εδάφη του Χαλιφάτου ash-Sham (δηλαδή στην Συρία), αλλά και στα εδάφη του Χαλιφάτου του Ιράκ και του Hijaz (η δυτική περιοχή  της Σαουδικής Αραβίας), που θα συνδεθούν με εκείνα των αδελφών τους στην Λιβύη και στο Ισλαμικό Μαγρέμπ και την ήττα όλων των καθεστώτων και των τυράννων  που θα θελήσουν να εμπλακούν».
Όλα τα παραπάνω, που αναφέρονται σε έγγραφα των Τζιχαντιστών, ενδεχομένως σε μερικούς να φαίνονται υπερβολικά  ή απίθανα να συμβούν, Ας δούμε μόνο τα τελευταία γεγονότα . Στην Ιταλία μάλιστα  σε μια εβδομάδα πρόσφατα ,  αναφέρθηκε ότι  «διασώθηκαν»  και εισήλθαν 2.164  μετανάστες προερχόμενοι από την Λιβύη, επάνω σε μια δωδεκάδα βάρκες.  Η δε Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ( UNHR) έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία, που αναφέρουν ότι το 2014 διέσχισαν την Μεσόγειο προς τις χώρες της Νότιας Ευρώπης από τις ακτές της Βορείου Αφρικής 218.000  λαθρομετανάστες (ή χωρίς άδεια πρόσφυγες, ονομάστε τους  όπως θέλετε, η ουσία δεν αλλάζει), εκ των οποίων  οι 3.500 δεν τα κατάφεραν και πέθαναν. Και η Ιταλίδα Υπουργός Άμυνας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Il Messaggero, στο ερώτημα αν εντός των λαθρομεταναστών από την Λιβύη μπορεί να υπάρχουν και τρομοκράτες, δεν το απέκλεισε και είπε ότι η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί  πλέον.
Σε ότι αφορά την Ελλάδα ισχύουν σχεδόν τα ίδια και με ότι στην Ιταλία.
Και λέμε σχεδόν, καθόσον για τους τζιχαντιστές είναι προτιμότερο να διεισδύσουν στην Ιταλία και να διαχυθούν ευκολότερα στην  Ευρώπη, παρά στην Ελλάδα, που η διείσδυση προς την Ευρώπη είναι δυσχερέστερη (συνθήκη Σένγκεν, θαλάσσια σύνδεση με Ιταλία κλπ). 
Αυτό όμως δεν μειώνει τον κίνδυνο, καθόσον ο σχεδιασμός των θα είναι πολυποίκιλος και πολυδιάστατος, ώστε να είναι σίγουρη η τελική επιδίωξη, δηλαδή οι τρομοκρατικές ενέργειες κατά Ευρωπαϊκών πόλεων, η διακοπή ή προβληματική λειτουργία και μέσα σε κλίμα φόβου, των θαλάσσιων συγκοινωνιών στην Μεσόγειο και γενικά αυτό που ονομάζουν οι ίδιοι με την Ελληνική λέξη «πανδαιμόνιο»!!
Δεν θέλουμε να κινδυνολογήσουμε, αλλά να ενημερώσουμε και να συμβάλλουμε έστω και στο ελάχιστο στην αφύπνιση των υπευθύνων, αν δεν έχουν ήδη κινητοποιηθεί. 
Στο ερώτημα αν ενδεχομένως έχουν ήδη διεισδύσει στην Ελλάδα με την μέθοδο των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών και τζιχαντιστές σε αποστολή τρομοκρατικών ενεργειών, η απάντηση κατά τους ειδικούς είναι καταφατική. Θεωρείται δεδομένο ότι ήδη υπάρχουν, οργανώνονται, σχεδιάζουν, κρύβουν οπλισμό και εκρηκτικά και αναμένουν την εντολή ή την ενίσχυσή των με νέους «Shahid» (Μάρτυρες του Προφήτη) για την υλοποίηση της εντολής. Και εδώ κρίνουμε σκόπιμο να μνημονεύσουμε ένα ενδιαφέρον περιστατικό, που αξίζει και έχει σημασία για τις σημερινές εξελίξεις.
Στις 6 Μαρτίου 2011 ο συνταγματάρχης Καντάφι έδωσε μια προφητική συνέντευξη στη «Le Monde du Dimanche»: 
«Θέλω να γίνει κατανοητό πως σε περίπτωση αποσταθεροποίησης της Λιβύης θα ακολουθήσει χάος.
Την κατάσταση θα την πάρουν στα χέρια τους οι οπαδοί του Μπιν Λάντεν και οι ένοπλες φράξιες. Θα ακολουθήσει κύμα μετανάστευσης και χιλιάδες μετανάστες θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη. Θα βρεθείτε με τον μουλά Ομάρ (του Αφγανιστάν) στο κατώφλι σας». Δυστυχώς για μας, ο αποθανών (με τόσο φρικτό τρόπο) Λίβυος ηγέτης επαληθεύεται σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, με δραματικό τρόπο, μόνο που αντί για τον μουλά Ομάρ, θα «βρεθούμε»  σύντομα και εδώ στην Ευρώπη, με τον Χαλίφη Ιμπραχίμ, τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, γνωστό ακόμη ως Ιμπραχίμ αλ-Μπαντρί, επίσης γνωστός ως Αμπού Du'a, η ως Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι. Εκτός και αν έχουν γνώση οι φύλακες και έχουν λάβει μέτρα αποτελεσματικά...
                                                               του Ιωάννη Μπαλτζώη*
* Αντιστράτηγος ε.α., πρώην ΑΚΑΜ στο Τελ Αβίβ και απόφοιτος του Tactical Intelligence School (USA) - σύμβουλος ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. για θέματα ελληνικής και παγκόσμιας ασφάλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου