Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στις 9:30 π.μ, η συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»

ΕΞI(6) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» Αμαρουσίου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 9:30 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.

Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
*Επικύρωση Πρακτικού
1. Έγκριση ή μη χωροθέτησης θέσης μνημείου αφιερωμένου στη μνήμη των Aμαρουσιωτών Ηρώων της περιόδου 1821-1827
2. Ανάκληση της υπ΄ αρ. 9/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα "Χωροθέτηση Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου επί της οδού Λ.Κηφισίας και στη συμβολή της με την οδό Σωρού (υπόθεση Κόσκορος Ανδρέας)"
3. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Κομμωτήριο του Γεωργίου Καράμπελα του Ανδρέα, σε κατάστημα που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας αρ. 68 (ισόγειο).
4. Μη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής & μουσικών οργάνων για τρία (3) έτη και παράταση ωραρίου έως 3 π.μ., σε ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ της εταιρείας με την επωνυμία ''Ι. ΔΗΜΟΥ- Α. ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ ΟΕ'', νομίμως εκπροσωπούμενη από τον ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΙΟ που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της οδού Βασ. Σοφίας , αρ.87-89
5. Έγκριση χορήγησης ή μη άδειας χρήσης μουσικής & μουσικών οργάνων για ένα (1) έτος, σε ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ της εταιρείας με την επωνυμία ''Φ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ - Ι. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ Ο.Ε.'', νομίμως εκπροσωπούμενη από τον ΦΡΑΝΤΖΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της οδού Ερμού, αρ.35
6. Έγκριση χορήγησης ή μη, παράτασης ωραρίου λειτουργίας χρήσης μουσικών οργάνων καταστήματος σε Επιχείρηση Παρασκευής & Διάθεσης Πλήρους Γεύματος & Επιχείρηση Αναψυχής της εταιρείας με επωνυμία Ι. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ - Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ Ο.Ε, που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 13.
                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                             ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
                                   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου