Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αμοιβές των τοπικών παραγόντων για μη νόμιμα έργα και πράξεις

Σαν να έδινε εντολή σε υπηκόους του, ο φερόμενος Δήμαρχος Γ. Πατούλης - του οποίου η νομιμότητα εκλογής του θα κριθεί σύντομα από το Συμβούλιο της Επικρατείας - κάλεσε την ομάδα του να …μην απαντά, αποκλειστικά, και μόνο στα δικά μας ερωτήματα, ανεξάρτητα αν αυτή η ενέργεια είναι ωμή παραβίαση του νόμου 3852 /2010.
Ως πρώτος μάλιστα άξιος "μαθητής" ανταποκρίθηκε στην "εντολή" Πατούλη ο αμειβόμενος από τους δημότες Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας, ο οποίος μάλιστα δήλωσε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο – παρά την κατά νόμο υποχρέωση- ότι δεν απαντά στις ερωτήσεις μας.
Μετά από την υπ΄αρ. 33563 / 2-9-11 προσφυγής του Συνδυασμού μας ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης με το υπ΄αρ΄35929/3-10-11 έγγραφο τους μας πληροφόρησε ότι ακύρωσε το έργο στην πλατεία Ευτέρπης του π. Δήμαρχου Τζανικου που προσπάθησε να ολοκληρώσει ο άξιος συνεχιστής του Γ. Πατουλης και η ομάδα του παραχωρώντας δικαιώματα σε ιδιώτη

Το ενδιαφέρον και σ΄ αυτή την περίπτωση είναι ότι η Διοίκηση Πατούλη και ο προσκείμενος σ΄ αυτήν τύπος , συνεχίζουν να δημιουργούν κατ΄επιλογη αντιπάλους, προβάλουν μονομερώς τις εκ των υστέρων προσφυγές άλλων όπως κάνει ο Πάγκαλος παρουσιάζοντας τον Τσίπρα ως …αντιπολίτευση , διαφημίζοντάς τον.
Το χειρότερο όμως είναι η συνεχιζόμενη ξεκάθαρη "συνεργασία" των φερόμενων (δεξιών, κέντρων και αριστερών) τοπικών παραγόντων, που τολμούν να ζητούν , μαζί με την ομάδα Πατουλη ,για να τακτοποιήσουν μεταξύ τους τα διακομματικά ρουσφέτια τους, …περισσότερα χρήματα από ένα κράτος, που το χρεοκόπησαν τα ίδια τα κόμματά τους.
 δηλαδή, σε πλήρη συνεργασία κυβέρνηση αντιπολίτευση και συνδικαλιστές που και αυτοί γέμισαν το Δημόσιο με τις οικογένειες τους θέλουν να βάλουν και άλλους φόρους στα κορόιδα πολίτες για να πληρώνονται τα δικα τους παιδιά
 αντί όλοι αυτοί να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό, που βούλιαξαν τον Δήμο και την Χώρα και να αυτοκαταργηθούν, τώρα δίνουν σκληρή μάχη να απολυθούν τα ρουσφέτια του διπλανού «συνεργάτη» τους και να παραμείνουν στους Δήμους και στο Δημόσιο μόνο τα μέλη του δικού τους κομματικού χώρου και τα μέλη των οικογενειών τους.
μιλάμε όλοι για αμοιβές βουλευτών αλλά δεν γνωρίζουν οι δημότες ότι με κωδικό ΚΑ61 & 62 εγγράφησαν στον προϋπολογισμό του 2011 του Δήμου Αμαρουσίου 6 εκ. ευρώ για αμοιβές αιρετών (Δήμαρχου, Αντιδημάρχων, Δημοτ. Συμβούλων,επιτροπών κ.λ.π.) τα οποία βεβαίως και εισπράττουν !!!
 Είναι οι ίδιοι που δεν δέχτηκαν την πρότασή μας, « να μην πληρώνονται οι αιρετοί », που εισπράττουν …για τον κόπο τους , χρήματα των δημοτών, ώστε με αυτά τα χρηματα να κατασκευάζονται ετησίως 6 νέοι παιδικοί σταθμοί.
 Δηλαδή οι Κύριοι εκλεγμένοι με τα ρουσφέτια και με το μπαστούνι των κομμάτων τους , πληρώνονται για να αφήσουν πριν φύγουν χρέος 500 εκ. ευρώ στους δημότες ,για να στηρίζουν και να ανέχονται την πολεοδομική καταστροφή της πόλης και για να αρνούνται να φιλοξενήσουν τα μικρά παιδιά των εργαζομένων μητέρων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ακόμα και μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα ενώ υπάρχουν για το σκοπό αυτό χρήματα από το κράτος.
 Αμείβονται για να σπεύσουν στον Σηφουνάκη με …αλληλοκατανόηση για να ζητήσουν να ολοκληρώσει τις προ 12ετιας απαράδεκτες μελέτες του Τζανίκου για εντάξεις των εκτός σχεδίου περιοχών στο Σχέδιο πόλης και να αλλάξουν χρήσεις γης για να εξυπηρετηθούν μη νόμιμα, τα μεγάλα εργολαβικά συμφέροντα .
Είναι αυτοί που ανεβάζουν ,αν και επιχορηγούνται από το Δημόσιο, ακόμα και τις συνδρομές στον αθλητισμό , κάνουν παράνομα τις πλατείες οικόπεδα, και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το ότι δεν κατασκευάστηκε το νέο Σχολείο της Αγ. Φιλόθεης, σε μια γειτονιά που λογω του ότι είναι στο μάτι μεγάλων οικονομικών συμφερόντων , επιτέθηκαν ακόμα και στην πρώην εκλεγμένη Διοίκηση του εκεί εξωραϊστικού που δεν την ήλεγχαν με αποτέλεσμα να αφήσουν ( παρότι η Δικαιοσύνη δεν τους δικαίωσε) τους κατοίκους έξω από τον Σύλλογο ,
 Αυτή είναι λαϊκή συμμετοχή εκπροσώπων του λαού ή κομματική επαγγελματική αποκατάσταση τους ;
Συνδυασμός ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ - Κλαπάκης Δορύλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου