Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Να διωχθούν γιατί καταληστεύουν τον λαό και ξεπουλούν τον τόπο !

      Διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών
                  για τη νέα ληστεία σε βάρος του λαού
Στις εκλογές και για να ψηφιστεί από το λαό το κόμμα που κυβερνά, έβαλε στους ψηφοφόρους ένα δίλημμα και έκανε και μία διαπίστωση. Το δίλημμα ήταν ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και η διαπίστωση ήταν ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Από τότε μέχρι σήμερα ο λαός ζει τη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και τα μόνα λεφτά υπάρχουν είναι από το κόψιμο των μισθών, των συντάξεων και από την επιβολή ληστρικών φόρων προς τον λαό.
Σήμερα οι βάρβαροι της κυβέρνησης δεν κυβερνούν, ληστεύουν τον λαό, με εντολές της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του ΔΝΤ κ.λπ., γιατί αυτοί μας κυβερνούν πραγματικά.
Μετά από όλα τα βάρβαρα μέτρα που πήραν σε βάρος μας με το κόψιμο μισθών και συντάξεων, με επιβολή φόρων, φόρων, φόρων… κυρίως σε μισθωτούς συνταξιούχους και μικροεπαγγελματίες, βάζει τώρα και ένα πρόσθετο φόρο στα σπίτια, τον 6ο όπως λένε οι ειδικοί.
Ο φόρος αυτός σημαίνει πως κάθε σπίτι στις εργατικές κατοικίες, πρέπει να πληρώσει περισσότερα από 500 ευρώ.
Ζητά η κυβέρνηση από τον συνταξιούχο των 500 ευρώ, από τον ημιαπασχολούμενο των 300 ευρώ, τον άνεργο που δεν έχει να ζήσει, να πληρώσει αυτό το χαράτσι. Και βέβαια οι ναοί, τα μοναστήρια και οι μεγάλες τους περιουσίες εξαιρούνται…
Απειλούν τον κόσμο πως θα τους κόψουν το ρεύμα, αν δεν πληρώσουν τον νέο φόρο.
Αυτοί πρέπει να διωχθούν, όχι μόνο γιατί καταληστεύουν τον λαό και ξεπουλούν τον τόπο, αλλά και γιατί είναι έτοιμοι να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή ορισμένων συνανθρώπων μας, οι οποίοι βοηθιούνται στη ζωή τους από ιατρικά μηχανήματα.

 Εάν σε αυτούς τους ανθρώπους κοπεί το ρεύμα, τι θα γίνει ;;; Θα υπάρξει άμεση απειλή για την ίδια τους τη ζωή ;;;
Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να τους μαζέψει όλους αυτούς ;;;
Εμείς σαν Σύλλογος των Εργατικών Κατοικιών, καλούμε όλους τους κατοίκους να αντισταθούν στη ληστεία που γίνεται και να μην πληρώσουν το νέο χαράτσι.
Καλούμε επίσης τους μαζικούς φορείς του Μαρουσιού σε συνεννόηση για συνάντηση και συζήτηση για προγραμματισμό και συντονισμένη αντίδραση.
                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                  Ο Πρόεδρος
                                                              Κατσούλας Νίκος

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»
ΕΔΡΑ: ΚΑΠΗ Εργατικών Κατοικιών
ΤΗΛ: 6973.435065 - 6977.971093

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου