Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μαζική η κινητοποίηση έξω από τη ΔΟΥ Αμαρουσίου

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα των κοινωνικών φορέων, στην κινητοποίηση έξω από τη ΔΟΥ Αμαρουσίου την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ενάντια στα χαράτσια που μας επιβάλλουν, ενάντια στην ανελέητη φορο-επιδρομή που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση των μονοπωλίων και κεφαλαιοκρατών.
Γυναίκες, μαθητές, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, άνεργοι έκαψαν τα ραβασάκια της ντροπής, καλώντας σε αντίσταση ώστε οργανωμένα, συλλογικά και μαχητικά να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που μας οδηγούν στο γκρεμό.
Οι ορντινάντσες της πλουτοκρατίας μαζί μα τα κόμματα που την υπηρετούν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, προσπαθούν να μας πείσουν να βάλουμε πλάτη για να βγει η χώρα από τη δύσκολη κατάσταση.
Προσπαθούν να συσκοτίσουν τον πραγματικό στόχο της πολιτικής τους, καλύπτοντας τη φοροαφαίμαξη του λαού με τον "πατριωτικό μανδύα" της σωτηρίας της χώρας από τη χρεοκοπία.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ - Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
Τα λαϊκά στρώματα έχουν κάθε συμφέρον και κάθε δίκιο να αρνηθούν να πληρώσουν τους βάρβαρους φόρους, να παρεμποδίσουν την εφαρμογή των μέτρων.
Μονόδρομος για το λαό είναι να πληρώσει την κρίση το μεγάλο κεφάλαιο.

Να φορολογηθούν πραγματικά και άμεσα οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι.
Μονόδρομος για τους εργαζόμενους είναι να οργανωθούν και να μετατρέψουν κάθε σωματείο, κάθε επιτροπή αγώνα στους χώρους δουλειάς και κατοικίας, σε εφαλτήρια κλιμάκωσης του αγώνα.
Επόμενο ραντεβού στους δρόμους.
Στις 5 Οκτώβρη , ΑΠΕΡΓΙΑ σε Δημόσιο-πρώην ΔΕΚΟ, στην Ομόνοια στις 10.30 πμ.

Στις 19 Οκτώβρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
{ Ο τοπικός τύπος για άλλη μια φορά έλαμψε δια της απουσίας του.
Ίσως οι κινητοποιήσεις στην πόλη μας χωρίς την παρουσία του Δημάρχου δεν ενδιαφέρουν τις τοπικές εφημερίδες }
Παρασκευή 30/09/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου