Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σήμερα η πρεμιέρα για τον θερινό μας κινηματογράφο

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου στις 9 η ώρα το βράδυ με τη δωρεάν προβολή της ταινίας «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα» ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της πόλης μας «Μίμης Φωτόπουλος». Η αγγλο-αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κέλι Ασμπερι, θα προβληθεί μεταγλωττισμένη.
Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος, αποτελεί κύτταρο πολιτισμού για την πόλη του Αμαρουσίου, όπου κατά τους θερινούς μήνες οι φίλοι της 7ης Τέχνης, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες δράσης, γέλιου, συγκίνησης Α' προβολής, αλλά και παλαιότερες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ταινίες σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.
Παράλληλα, προσφέρει μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης προσιτή για όλη την οικογένεια, καθώς στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται για 5η συνεχή χρονιά στα ίδιο χαμηλό επίπεδο (γενικό εισιτήριο 5 ευρώ, μειωμένο 3 ευρώ).
YΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Εκείνη η ιστοσελίδα του Δημοτικού Κινηματογράφου (http://www.cinemaroussi.gr/index.html) πότε θα ανανεωθεί; Τον προσεχή Σεπτέμβρη; Γιατί "μπήκαμε" μέσα και τι λέτε ότι διαβάσαμε:
"ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ "ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.
ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ"!!!
Φαίνεται στο Δήμο και ειδικά στους υπεύθυνους του Πολιτισμού, η "ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ" καλά κρατεί ...
Να θυμίσουμε εμείς ότι Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος βρίσκεται στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 42
 (δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ). Τηλ.: Επικοινωνίας 210 61 98 890.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου