Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Την ώρα της "ΛΑΪΚΗΣ", έριχναν πίσσα & άσφαλτο!

"Η προσπάθεια για την ανάπτυξη της πόλης μας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς", διαβάσαμε σε 1,2 ίσως & 3 Δελτία Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, που μας ενημέρωναν για την περιοδεία που έκανε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης σε γειτονιές της πόλης, όπου πραγματοποιούνται έργα σε διάφορες οδούς, όπως : Αγιάσου - Ν. Λέσβος, Βαμβακάρη - Ανάβρυτα, Χελμού & Ζεκάκου - Σωρός, Νικρήδου, Νάξου, Ολυμπίας, Πρωταγόρα, Λεμονά - Αγ. Θωμάς.
Επιβεβαιώνω ότι πράγματι "οι ρυθμοί είναι αμείωτοι",
 σε σημείο τέτοιο που ενώ είναι "γνωστό της πάσι" ότι κάθε Τρίτη επί της Σισμανογλείου (στα"ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ") γίνεται Λαϊκή,  στις διπλανές  οδούς ΝΟΥΑΡΟΥ & ΙΣΑΡΗσυνεργεία έριχναν πίσσα και άσφαλτο !!!
Δεν μπορώ να καταλάβω Δήμαρχε, ποιο "φωτεινό" μυαλό οργάνωσε κατά τέτοιο τρόπο τα πράγματα, ώστε το έργο να γίνει  τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μέρα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Δεν μπορείτε να διανοηθείτε την ταλαιπωρία του κόσμου...
Εκτός κι αν επρόκειτο για "οργανωμένο σχέδιο" προκειμένου εκατοντάδες Μαρουσιώτες που πήγαν για ψώνια στη Λαϊκή, να διαπιστώσουν  ότι η Διοίκηση, κάνει πράξη τα υπεσχημένα!!!
Ειλικρινά δεν θέλω με τίποτα να το πιστέψω αυτό. Με ξεπερνάει ...
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ & ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ, γιατί θεωρώ ότι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
Μετά συγχωρήσεως δηλαδή ... αλλά επειδή  ειλικρινά και το θεσμό του Δημάρχου σέβομαι και ως πρόσωπο σας εκτιμώ ιδιαίτερα,  σας προτρέπω να κάνετε κάτι, γιατί οι οσμές από το "Βασίλειο της Δανιμαρκίας", τελευταία, δεν θάλεγα ότι είναι ευχάριστες για την όσφρηση πολλών δημοτών !!!
Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου