Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το κυκλοφοριακό της Βύρωνος

 Ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των όμορων Δήμων Αμαρουσίου και Κάτω Πεύκης και κυρίως το κυκλοφοριακό στην διαδημοτική οδό Βύρωνος, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Δημάρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Δ.Σ. του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου – Κάτω Πεύκης «Λόρδος Βύρων».
Ο κ. Πατούλης  άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις τοποθετήσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου & διαβεβαίωσε τα μέλη του ότι άμεσα θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτρη Φωκιανό, προκειμένου να υπάρξει μία κοινά αποδεκτή λύση σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους.
Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα αυτό ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πριν από 4 χρόνια έχει προχωρήσει στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης, οι προτάσεις της οποίας είχαν τεθεί σε διαβούλευση τόσο με τις προηγούμενες Διοικήσεις των όμορων Δήμων Πεύκης και Ηρακλείου, όσο και με τους κατοίκους.
Σε ότι αφορά το θέμα της διάνοιξης οδού μεταξύ της οδού Βύρωνος και των Σχολών του ΟΤΕ, ο κ. Δήμαρχοςυποσχέθηκε στα μέλη του Δ.Σ, ότι με εντολή του θα εξετασθεί από την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου