Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ενισχύθηκε με 220 φιάλες η Τράπεζα Αίματος του Δήμου !

8η εθελοντική αιμοδοσία
«Η εθελοντική προσφορά σας στον συνάνθρωπό μας, αφιερώνοντας μέρος από το χρόνο σας παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης", δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εμφανώς ικανοποιημένος από την προσέλευση δεκάδων εθελοντών στην  "8η εθελοντική αιμοδοσία" που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης από τις 17 έως τις 19 Μαϊου. Και πρόσθεσε:
"Χάρη σε σας πολλοί συμπολίτες μας κάθε χρόνο κερδίζουν τη μάχη με τη ζωή. Με την ενέργειά σας αυτή κρατάτε άσβεστη την ελπίδα όσων έχουν ανάγκη από αίμα. Εύχομαι η πράξη σας αυτή να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δημαρχείο Αμαρουσίου προσήλθαν περισσότεροι από 250 εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ των οποίων και πολλοί εργαζόμενου του Δήμου για να συνεισφέρουν σε αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας, ενώ η Τράπεζα Αίματος του Δήμου, ενισχύθηκε με 220 φιάλες αίμα!!!
Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη της επιτυχημένης 8ης εθελοντικής αιμοδοσίας είχαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Ιωάννης Πουλόπουλος και ο υπεύθυνος για θέματα αιμοδοσίας και Δημοτικής Τράπεζας Αίματος κ. Κώστας Νταλούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου