Τρίτη 24 Μαΐου 2011

11οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 270 αθλητών, πραγματοποιήθηκαν οι "11οι  Διαδημοτικοί αγώνες Κολύμβησης", που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με την ευκαιρία της λήξης των αθλητικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων του.
Οι αθλητές γυμνασίου και λυκείου από το Δήμο Αμαρουσίου και τους Καλλικρατικούς Δήμους Φυλής, Κηφισιάς, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Πεντέλης και Παλλήνης αγωνίστηκαν παρουσία εκατοντάδων γονέων και φίλων του αθλητισμού.
Σε 42 αγωνίσματα οι αθλητές του Αμαρουσίου κέρδισαν 10 χρυσά, 23 αργυρά και 17 χάλκινα μετάλλια. Σε όλους του αγωνιζόμενους απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.
Τους Διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου Ελ. Λέκκα, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Γ. Θεοδωρακόπουλος, η Πρόεδρος Π.Ε.Α.Π. Πεύκης Β. Νικολαροπούλου, ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ, εκπρόσωπος του Δήμου Παλλήνης κ. Χούμας, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πεντέλης Β. Μπούρας και Δ. Αποστολάκος αντίστοιχα.

Τους αγώνες κάλυψε το επιτελείο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου