Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο "Κυνηγετικός Σύλλγος Αμαρουσίου", διαμαρτύρεται...

"Αξιότιμε κ. Διευθυντά. Σκοπός της ενημερωτικής επιστολής είναι να σας υποδείξουμε την υποκρυπτόμενη κατάντια των δημοσίων υπηρεσιών που άπτονται της ευθύνης σας (δασαρχεία, περιφέρειες δασών κτλ).
Συγκεκριμένα, η θλιβερή εικόνα που παρουσιάζουν σε δύσκολες εποχές για τον τόπο μας και μη έχοντας αλλάξει τη στυγνή και ζημιογόνα δημοσιοϋπαλληλίστικη συμπεριφορά, ενδέχεται να ζημιώνει φιλότιμες προσπάθειες που στοχεύουν στην αναβάθμιση της άγριας πανίδας.
Ο Κ.Σ.Αμαρουσίου στον οποίο έχω την τιμή να προεδρεύω του Διοικητικού του Συμβουλίου εδώ και 3 μήνες, ακολούθησε μια επίπονη γραφειοκρατική διαδικασία προκειμένου να υλοποιήσει μια δαπανηρή φιλοθηραματική προσπάθεια, δηλαδή την απελευθέρωση 100 λαγών ελεγμένων με πιστοποίηση DNA, σε περιοχές κατάλληλες ευθύνης του Συλλόγου για τον αναπληθυσμό των βιοτόπων.
Όπως καταλαβαίνετε σε μια εποχή σκληρή για τα οικονομικά της πατρίδας μας τέτοιες πρωτοβουλίες θα έπρεπε να επαινούνται και όχι να μπλοκάρονται κατά σειράν από το Δασαρχείο Πεντέλης, από το Δασαρχείο Καπανδριτίου και τέλος από τη Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής όπου και βρίσκεται η αλληλογραφία μαζί με την επιστημονική μελέτη. Προκειμένου να υλοποιήσουμε άμεσα την απελευθέρωση, ώστε να μην είναι άκαιρη και ανώφελη λόγω εποχής και επικείμενων υψηλών θερμοκρασιών, μετατραπήκαμε σε επαίτες υποκαθιστώντας ακόμη και την ταχυδρομική οδό της αλληλογραφίας από δασική υπηρεσία σε δασική υπηρεσία για την άμεση διεκπεραίωση του αιτήματός μας.Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι ζουν σε άλλες εποχές όπου η ραθυμία και η γραφειοκρατική ξάπλα αποτελούσε μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Και καλά όλα αυτά…Ο καθένας μπορεί να αισθάνεται και να λειτουργεί όπως νομίζει.Το να εμπαίζουν όμως δραστήριους πολίτες, δεν έχουν το δικαίωμα!Παρακαλούμε, λοιπόν, για την άμεση παρέμβασή σας αρμοδίως καθ’ ότι όπως σας δηλώνουμε μας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και μας οδηγούν σ’ ένα δίλημμα:Πρώτον να κινηθούμε νομικά και δεύτερον να δημοσιοποιήσουμε στο πανελλήνιο την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά.Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”.

Ο Πρόεδρος : Απόστολος Χρ. Αντωνάκης
Ο Γ.Γ. : Αντώνης Κουτσούκος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου