Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Α΄ βραβείο για το Media Markt Αμαρουσίου

Το Α’ Βραβείο στην Εξυπηρέτηση Πελατών, στην κατηγορία Αλυσίδες, έλαβε το κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt στο Μαρούσι, από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ). Η απονομή των συγκεκριμένων βραβείων, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά, έχει ως στόχο την ανάδειξη των καταστημάτων λιανικού εμπορίου με την καλύτερη οργάνωση και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Εκ μέρους της αλυσίδας Media Markt, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής του καταστήματος.


Το κατάστημα της Media Markt στο Μαρούσι ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2005, σηματοδοτώντας ουσιαστικά και την είσοδο της Media Saturn στην ελληνική αγορά. Με μεγάλους και άνετους χώρους, πλούσια ποικιλία επώνυμων προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, παραμένει σταθερά ψηλά στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας του καταστήματος παραμένει το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, το οποίο βρίσκεται με συνέπεια κοντά στον πελάτη, κατανοώντας τις επιθυμίες του και προτείνοντας λύσεις που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του.
Σταθερή επιδίωξη της Media Markt παραμένει η διαρκής βελτίωση και ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει μέσα από τα καταστήματά της, βάσει της συνεχούς καταγραφής των αναγκών του καταναλωτικού κοινού. Συνέπεια αυτού είναι μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, στην οποία οφείλεται και το βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου